Κατερίνα Λένη: «Το MasterChef με βοήθησε να βγω από την κατάθλιψη!»

Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 2023 στο Star

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Λένη στο Breakfast@Star

Υπήρξε μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του MasterChef 4 και παρότι δε βγήκε νικήτρια, έχει μια πολύ καλή πορεία στη μαγειρική.

Η Κατερίνα Λένη έγινε γνωστή μέσα από το MasterChef 4

Η Κατερίνα Λένη έγινε γνωστή μέσα από το MasterChef 4

Λίγη ώρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 2023, η Κατερίνα Λένη βρέθηκε στο Breakfast@Star όπου μίλησε για την εμπειρία της στον επιτυχημένο διαγωνισμό μαγειρικής.

Κατερίνα Λένη: Περιμένω το Masterchef με αγωνία, θέλω να δω νέα πράγματα

«Το MasterChef με βοήθησε να βγω από τη... μαύρη τρύπα της κατάθλιψης και της υπερκόπωσης. Δεν έστειλα την αίτηση γιατί ήθελα να βγω στην τηλεόραση», αποκάλυψε αρχικά. «Με βοήθησε πάρα πολύ που μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία», πρόσθεσε η μαγείρισσα.

«Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος» πρόσθεσε για τον εαυτό της, τονίζοντας ότι ζώντας στο σπίτι πιέστηκε αρκετά. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δε μετάνιωσε για όσα έκανε κι όσα είπε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της. Μάλιστα, δεν απέκλεισε ότι μπορεί να είναι μία από τους «εισβολείς» που θα δούμε κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν. «Αν ξαναέμπαινα θα το έβλεπα πολύ πιο χαλάρα», είπε.

Την περασμένη σεζόν η Κατερίνα Λένη μαγείρευε για την εκπομπή Super Κατερίνα

Την περασμένη σεζόν η Κατερίνα Λένη μαγείρευε για την εκπομπή Super Κατερίνα

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο τέλος της συνεργασίας της με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, λέγοντας ότι δυσκολευόταν με τους χρόνους. «Όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπα το εξής: Ότι εγώ θα το κάνω αυτό όσο θα μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, όσο θα νιώθω εγώ καλά με τον εαυτό μου. Για μένα η τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός. Φέτος απέχω από την τηλεόραση και δε νιώθω άσχημα για αυτό. Ένιωθα ότι καταπιέζω τον εαυτό μου σε κάποια πράγματα. Και δεν έχει να κάνει με την Κατερίνα, για να μην παρεξηγηθούμε γιατί είναι και δύο πόρτες δίπλα η Κατερίνα. Για μένα η μαγειρική δεν μπορεί να γίνει σε 2-3 λεπτά, δεν είναι αυτό που θέλω εγώ, έτσι όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου», ξεκαθάρισε.

«Στην εκπομπή της Καινούργιου δεν είχα βοηθούς, τα έκανα όλα μόνη μου»

Οι αλλαγές που έρχονται στο παιχνίδι της φαίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, ενώ κλείνοντας αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να ανοίξει και το δικό της εστιατόριο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top