GNTM 5: Το τηλεφώνημα στους συγγενείς και η έντονη συγκίνηση των μοντέλων

Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους

Στόχος των μοντέλων είναι η κατάκτηση του GNTM 5 και για να το καταφέρουν πρέπει να κάνουν πολλές θυσίες. Μία από αυτές είναι και ο προσωρινός αποχωρισμός των αγαπημένων τους προσώπων. 

GNTM 5: Η δοκιμασία και τα ντεζαβαντάζ που μοίρασε απλόχερα η Βικτώρια

Στο σημερινό επεισόδιο, οι 7 διαγωνιζόμενες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την οικογένειά τους μέσα ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα.

Η Μικαέλα συγκινήθηκε έντονα, όταν άκουσε τη φωνή του συζύγου της, Γιώργου, στον οποίο έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές το διάστημα που βρίσκεται στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Τα δάκρυα της Μικαέλα

Τα δάκρυα της Μικαέλα

Η ίδια εξέφρασε τον προβληματισμό της για τις κακές επιδόσεις της κόρης της, Μάρας, στα τελευταία πλατό, λέγοντας πως αν αποχωρήσει θα φύγουν μαζί.

GTNM 5: Η πρώτη προσπάθεια της Κάτιας μετά την επιστροφή της

Ο αγαπημένος της όμως τη συμβούλεψε να μην εγκαταλείψει την προσπάθειά της και να συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Η στιγμή που η Αλεξία Τ. ξεσπάει σε κλάματα

Η στιγμή που η Αλεξία Τ. ξεσπάει σε κλάματα

«Κρατάω σαν φυλαχτό όλες τις συμβουλές που μου λένε οι δικοί μου, γιατί στο τέλος μόνο εκείνοι με ξέρουν στ' αλήθεια. Χωρίς να είναι εδώ μαζί μου, ξέρουν ακριβώς τι σκέφτομαι και τι αισθάνομαι», είπε η Αλεξία, η οποία δεν άντεξε και με το που σήκωσε το τηλέφωνο ο συγγενής της, ξέσπασε σε λυγμούς.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top