GNTM 5: Τα «άκουσε» η Γεωργιάννα από τους κριτές

«Απέδειξες στην Μύρια πως έχει δίκιο», της είπε η Καγιά

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο και όχι στο στούντιο, όπως συνέβαινε όλες τις άλλες φορές, θα αξιολογηθούν οι 8 διαγωνιζόμενες του GNTM 5.

GNTM 5: Το απογοητευτικό σετ της Μάρας και η άρνηση της Γεωργιάννας

Οι κριτές φώναξαν τη Γεωργιάννα να έρθει μπροστά και τη ρώτησαν για τη φωτογραφία της. Μόλις ολοκλήρωσε, τον λόγο πήρε ο Τάσος Σοφρωνίου, η κριτική του οποίου βασίστηκε στην έλλειψη χημείας που είχε η 21χρονη με τα playboys που φωτογραφίθηκαν μαζί της. 

Η φωτογραφία της Γεωργιάννας που έφτασε στα χέρια των κριτών 

Η φωτογραφία της Γεωργιάννας που έφτασε στα χέρια των κριτών 

GNTM 5: Η αλάνθαστη 50s φωτογράφιση της Μικαέλα

Στην κριτική επιτροπή δεν άρεσε επίσης το γεγονός ότι παράκουσε τις οδηγίες του φωτογράφου Αποστόλη Κουκουσά, για να κάνει τις πόζες που είχε στο μυαλό της με την ίδια να απολογείται εν συνεχεία στις κάμερες.

«Βλέπω αρκετά τεχνικά λάθη σε σχέση με το σώμα σου. Είναι όλο λάθος. Δεν υπάρχει διάδραση με το περιβάλλον», της είπε ο Γιώργος Καράβας.

Η Γεωργιάννα ενοχλήθηκε με το disadvantage και τα σχόλια της Μύριας 

Η Γεωργιάννα ενοχλήθηκε με το disadvantage και τα σχόλια της Μύριας 

Η Βίκυ Καγιά τη ρώτησε αν τσαντίστηκε με το disadvantage που της έδωσε η Μύρια, επειδή την θεωρεί αδύναμη παίκτρια, «Δε με πείραξε που μου το έδωσε, με πείραξε με αυτά που είπε, αλλά δεν κόλλησα εκεί πέρα. Δε θέλω να το σχολιάσω. Είναι ο τρόπος που το είπε», απάνησε η Γεωργιάννα με τη fashion expert να τονίζει πως η λήψη της αυτή αποδεικνύει ότι η Μύρια είχε δίκιο. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top