GNTM 5: «Καταστροφή» φώναζε η Βίκυ Καγιά στο σετ της Γεωργιάννας

Το 19χρονο μοντέλο δεν είχε καλή επίδοση στη φωτογράφηση

Η Γεωργιάννα μπήκε πολύ δυναμικά στο GNTM 5, κάνοντας το 5/5 στις φωτογραφίσεις.

Μετά από τόσες επιτυχημένες φωτογραφίες, οι κριτές είχαν μεγάλες προσδοκίες από την διαγωνιζόμενη και περίμεναν να διαπρέψει και σε αυτή τη δοκιμασία.

Ωστόσο η επίδοση του 19χρονου μοντέλου, δεν ήταν η αναμενόμενη, με τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου να είναι απογοητευμένοι από το σετ της.

«Καταστροφή» φώναζε η Βίκυ Καγιά, η οποία προσπαθούσε μάταια να ξεμπλοκάρει τη 19χρονη. Μάλιστα μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν είχε καταφέρει να δώσει λήψη στον φωτογράφο, ενώ και στην πασαρέλα τα πήγε μέτρια.

Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά την ώρα που φωτογραφιζόταν η Γεωργιάννα

Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά την ώρα που φωτογραφιζόταν η Γεωργιάννα

Η νεαρή διαγωνιζόμενη, όταν επέστρεψε στο σημείο που βρίσκονταν οι συμπαίκτριές της ήταν ένα «ράκος» με τη Mary Vitinaros να πηγαίνει να την παρηγορήσει. «Δεν τους άρεσε τίποτα, ούτε το περπάτημά μου, ούτε οι πόζες μου», είπε στη model instructor του GNTM, βουρκωμένη.

Οι πόζες της Ραφαέλας που δυσαρέστησαν τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Βίκυ Καγιά

Οι πόζες της Ραφαέλας που δυσαρέστησαν τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Βίκυ Καγιά

«Γενικά με στεναχώρησαν  τα περισσότερα σχόλια, απλά πιο πολύ εκεί που με φώναξαν στον καναπέ και μου έλεγαν “αυτό είναι το 5/5;” “πόζες για κατάλογο”. Εγώ για να ξεκινήσουμε από το αρχικό δεν ήξερα τι είναι ο κατάλογος. Βρήκα κάποιες πόζες, οι οποίες μου άρεσαν και τις έκανα», είπε η Γεωργιάννα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top