Φαίη Σκορδά: «Έχει αλλάξει το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης»

«Ήταν μία πάρα πολύ συνειδητή απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1»

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά στο Χαμογέλα και Πάλι

Πέρασαν δύο μήνες από την ημέρα που η Φαίη Σκορδά είπε «Καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Φαίη Σκορδά: Στο εξωτερικό με τους γιους της το τριήμερο

«Κάνω ψυχαγωγία, είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας και μόνο. Αυτό δεν αλλάζει. Δε σημαίνει βέβαια ότι δεν ασχολούμαστε και με θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα, με έναν διαφορετικό τρόπο Από την πρώτη ημέρα το είπα αυτό και το είπα για να ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Είναι ωραίο να γίνονται αλλαγές, είναι πολύ δημιουργικό. Και επειδή είμαι αρκετά χρόνια ξέρω ότι μία εκπομπή χρειάζεται και χρόνο και αλλαγές. Προσθετικές, όμως, δημιουργικές. Οι αλλαγές είναι κάτι που δεν πρέπει να φοβόμαστε. Στη βάση της η εκπομπή δεν αλλάζει», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

Φαίη Σκορδά: Εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μουτσινά χωρίς μακιγιάζ

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην απόφασή της να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και έπειτα από αρκετά χρόνια να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1. «Ήταν μία πάρα πολύ συνειδητή απόφαση, την οποία για να την πάρω υπήρχαν σημαντικοί λόγοι. Δεν έγινε πάνω σε μία συναισθηματική φόρτιση, ήταν μία συνειδητή απόφαση και πολύ συνειδητά βρίσκομαι στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή (σ.σ. Το Πρωινό) είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία. Επειδή είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας, θέλω να κάνω τον κόσμο να ξεχνιέται. Έκλεισε ένας κύκλος αλλά κάποιες σχέσεις με ανθρώπους παραμένουν».

Σε ό, τι αφορά τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης δήλωσε:  «Έχει αλλάξει το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Παλιότερα έβλεπες το 3 μπροστά, τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν μέσο όρο 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω έναν γνώμονα ότι επειδή δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους άλλους, αλλάζουμε τον εαυτό μας. Και θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη. Δεν ψάχνω να βρω ποιος φταίει για κάτι, κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις κάποια στιγμή να έρθουν τα αποτελέσματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top