GNTM 5 - Τίτσα Λάβδα: «Νιώθω ήδη νικήτρια - Ήταν πρόκληση το παιχνίδι!»

Όσα είπε το 79χρονο υποψήφιο μοντέλο στον Νίκο Μουτσινά

Δείτε όσα είπε η Τίτσα του GNTM 5 στον Νίκο Μουτσινά

Η Τίτσα Λάβδα ήταν μια από τις υποψήφιες του φετινού GNTM, που ωστόσο δεν μπήκε στο σπίτι του διαγωνισμού.

GNTM 5: Υποψήφιο μοντέλο ετών... 79! Πέρασε η Τίτσα στην επόμενη φάση;

Η 79χρονη πρώην χορεύτρια που συζητήθηκε πολύ, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Καλό Μεσημεράκι και συζήτησε με τον Νίκο Μουτσινά για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μοντέλων.

Ο Νίκος Μουτσινάς λάτρεψε την Τίτσα Λάβδα!

Ο Νίκος Μουτσινάς λάτρεψε την Τίτσα Λάβδα!

Αρχικά, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έλαβε μέρος στο GNTM, λέγοντας ότι: «Είμαστε σε μια ταβέρνα με την κόρη μου και την εγγονή μου και μου λέει ότι θα με δηλώσει στο GNTM 5. Ξέρουν ότι έχω τρέλα, ότι είμαι αυθόρμητη και ακομπλεξάριστη. Με τράβηξε φωτογραφία και την επόμενη με πήραν τηλέφωνο κι έτσι μπήκα».

GNTM: Αυτό είναι το Instagram της 79χρονης Τίτσας που ξετρέλανε τους κριτές

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Τίτσα Λάβδα περιέγραψε την ημέρα που κατέληξε έχοντας στα χέρια της ένα κομμάτι από το μποξεράκι του Έλβις Πρίσλεϊ.

Η Τίτσα έχει ζήσει... δέκα ζωές σε μία!

Η Τίτσα έχει ζήσει... δέκα ζωές σε μία!

Σχετικά με αυτό, είπε: «Είμαι 14 και έχει έρθει ο Πρίσλεϊ στη Βοστώνη συναυλία κι έχουμε μαζευτεί οι 14χρονες για τη συναυλία κι έχουμε πάει από την πίσω πόρτα που θα έβγαινε. Με το που βγαίνει ορμάμε πάνω του και τον ξεσκίζουμε. Κι εγώ καταλήγω από το μποξεράκι του με ένα κομματάκι τέτοιο».

GNTM 5 – Τίτσα: «Με τον άνδρα μου είχαμε 18 χρόνια διαφορά»

Στη συνέχεια μοιράστηκε μερικά πράγματα από την πορεία της στον χορό: «Μεγάλωσα στην Αμερική, έκανα μπαλέτο στο Conservatoire της Βοστώνης και τραγουδάω κιόλας. Έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου αλλά ήταν πρόκληση το GNTM. Νιώθω ήδη νικήτρια γιατί έχω δώσει ελπίδα στους πάνω από 70 ότι δεν τελειώνει η ζωή» τόνισε, μιλώντας και για την αγάπη της για το τραγούδι: «Σε κάθε μαγαζί που πηγαίνω μου δίνουν μικρόφωνο και τραγουδάω επειδή έχω συμπαθητική φωνή και βγάζω το άχτι μου!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top