Μενεγάκη: Η πρεμιέρα και τα μεζεδάκια της μαμάς της με τον Μπόρις Τζόνσον

Ντυμένη στα μπλε η παρουσιάστρια

Πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά, όπως εξομολογήθηκε η ίδια, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Μόλις λίγα λεπτά μετά τις 13.30 η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε τους τηλεθεατές της με χαμόγελα και φορώντας μία ολόσωμη μπλε σατέν φόρμα.

Ελένη Μενεγάκη: Ποιος παλιός της συνεργάτης επιστρέφει στην εκπομπή;

«Καλησπέρα σας, η ώρα του μεσημεριού, η δικιά μας ώρα. Η δικιά μας ήσυχη και αγαπημένη ώρα θα έλεγα. Σκεφτείτε με το που ήρθα εδώ, πρώτη φορά τόσο καθυστερημένα γιατί φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς, πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει, άρα δεν είχαμε και πολύ καιρό προετοιμασίας. Γύρω στις 22-23 Αυγούστου ξεκινήσαμε την εκπομπή και τις πρώτες συζητήσεις», είπε αρχικά η «ωραία Ελένη» και πρόσθεσε: «Κι ενώ πραγματικά το καλοκαίρι μου το ευχαριστιέμαι κι απολαμβάνω την κάθε μέρα στην ύπαιθρο, όμορφα και ήσυχα, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονούσα να είμαι εδώ. Ξανά στη θέση μου, ξανά στην καθημερινότητά μας. Σε αυτή τη γλυκιά ρουτίνα που χρόνια ολόκληρα μας φέρνει κοντά».

Η συνάντηση της μητέρας της, Ζέτας, με τον Μπόρις Τζόνσον

O Μπόρις Τζόνσον ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη

Το φετινό καλοκαίρι η χώρα μας έγινε για ακόμα μια φορά πόλος έλξης πολλών τουριστών, διάσημων και μη. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μπόρις Τζόνσον. Ο  πρώην πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, απόλαυσε της καλοκαιρινές του διακοπές στην Κάρυστο.

Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Κάρυστο

Η Ελένη Μενεγάκη με τη μαμά της, Ζέτα

Η Ελένη Μενεγάκη με τη μαμά της, Ζέτα

Εκεί, όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη τον συνάντησε και η μητέρα της, κ. Ζέτα και μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί του.

«Της είπα, βρε ρεπόρτερ, είναι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας εκεί, μη σε δω σε κανένα πλάνο να κάνεις βόλτα με τα σουτζουκάκια. Και την επόμενη μέρα μου λέει, “δεν κατάλαβες, σε διπλανά τραπέζια τρώγαμε”» είπε η παρουσιάστρια και έδειξε την φωτογραφία που έβγαλε η μητέρα της με τον Μπόρις Τζόνσον.

Η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα, με τον Μπόρις Τζόνσον

Η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα, με τον Μπόρις Τζόνσον
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top