Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία»

Το ξέσπασμα του γνωστού ηθοποιού στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Ο Σταύρος Ζαλμάς άνοιξε την καρδιά του στην Μπέττυ Μαγγίρα

Σταύρος Ζαλμάς - Τον απέλυσαν επειδή... κατηγόρησε τις καθημερινές σειρές!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μεταξύ άλλων περιέγραψε πόσο κακό έκαναν στην καριέρα του ορισμένα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι πάσχει από AIDS και ότι μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

Συγκλονίζει ο Σταύρος Ζαλμάς «Έπαθα καρκίνο και φυματίωση»

Σταύρος Ζαλμάς

Σταύρος Ζαλμάς - Φωτογραφία Instagram 

 

«Αν είχα κινηθεί νομικά, θα είχα πολυκατοικίες αυτή τη στιγμή. Μόνο και μόνο δύο γνωστά περιοδικά έγραψαν τη δεκαετία του ’90 ότι έχω AIDS, που εκείνη την εποχή σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Αν είχα κάνει μήνυση τότε, θα είχα πάρα πολλά λεφτά τώρα. Ήμουν βλάκας, δεν ασχολήθηκα καν. Τώρα ο κόσμος έχει μία ενημέρωση για το θέμα αυτό, τότε ο κόσμος το θεωρούσε πανούκλα και χολέρα. Βασανίστηκα πολλά χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής να έχει σοκαριστεί. 

«Ήμουν αφελής, δεν πίστευα ότι μία τέτοια βρωμιά θα μπορούσε να κάνει τόσο κακό. Έκανε τελικά πολύ κακό. Αυτή η φήμη κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα για πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα ξέρετε πώς είναι το ραδιοαρβύλα. Έλεγαν ότι μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία και πεθαίνω», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top