Elif: H Μελέκ καταδικάζεται σε 15 χρόνια φυλάκιση - Δείτε το νέο επεισόδιο

Μη χάσετε τις εξελίξεις της τουρκικής σειράς

Δείτε πώς τελείωσε το προηγούμενο επεισόδιο της Elif (1092)

Επιτέλους έρχεται η μεγάλη μέρα και η Μελέκ εμφανίζεται ενώπιον του δικαστηρίου. Όσοι αγαπούν τη Μελέκ είναι πολύ αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα αθωωθεί. Ακόμη και η Τσιτσέκ και η Γκαρίς είναι σίγουρες για αυτό. Η ακρόαση ξεκινά, τα πράγματα πάνε καλά για τη Μελέκ στην αρχή.

Δείτε το νέο επεισόδιο της Elif (1093)

Στην αίθουσα του δικαστηρίου επικρατεί θετικό κλίμα. Ωστόσο, η κατάθεση του Κερέμ αλλάζει τα πάντα και το δικαστήριο αποφασίζει να καταδικαστεί η Μελέκ σε 15 χρόνια φυλάκιση. Όλες οι προσπάθειες του Μαχίρ και της Φικρέτ πάνε χαμένες. Η Ασλί, η Μελέκ και η Ελίφ είναι συντετριμμένες. Οι ελπίδες όλων διαψεύδονται από τη σκληρή απόφαση του δικαστηρίου. Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ γνωρίζουν ότι είναι υπεύθυνοι για την καταδίκη της Μελέκ. Η Μελέκ και η Ελίφ καταρρέουν για άλλη μια φορά.

Από την άλλη, ο Εμιρχάν φαίνεται να έχει ξεχάσει την αξία του να έχεις μια ζεστή, ευτυχισμένη οικογένεια και ένα όμορφο σπίτι. Η κακή επίδραση του Tουφάν στον χαρακτήρα του Εμιρχάν είναι πια ολοφάνερη. Πόσο μακριά θα φτάσει ο Εμιρχάν και πόσο ακόμα θα διατηρήσει την κακή του συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του;

Δείτε όλα τα νέα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top