Ευαγγελία Μουμούρη - Τρία Μίλια: Έτοιμη για τα γυρίσματα του 2ου κύκλου!

H τηλεοπτική Δέσποινα Παπαχρήστου αποκαλύπτεται

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Τρία Μίλια σε αποκλειστική συνέντευξη στο star.gr

Η Δέσποινα είναι ο πιο θετικός χαρακτήρας της αγαπημένης σειράς του STAR «Τρία Μίλια» και η Ευαγγελία Μουμούρη που την ενσαρκώνει, λίγο πριν τελειώσει η πρώτη σεζόν, αποκαλύπτει τις αντιδράσεις της ηρωίδας της σε όσα πρόκειται να συμβούν, αλλά και τα καλοκαιρινά της σχέδια με τα γυρίσματα του 2ου κύκλου.

Ευαγγελία Μουμούρη: Η Δέσποινα από τα Τρία Μίλια μας συστήνει την κόρη της!

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Τρία Μίλια

μουμουρη τρία μίλια

«Θα έλεγα πως από την πρώτη στιγμή είναι κοντά. Στον Κυριάκο η Δέσποινα αναγνωρίζει το κομμάτι του εαυτού της που παράτησε για να κάνει οικογένεια. Ο Κυριάκος τής ξυπνάει την κοιμισμένη της αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία», απάντησε στο TiVi Σίριαλ η ηθοποιός για τον χαρακτήρα της στη σειρά και το τρυφερό ειδύλλιο με τον τηλεοπτικό Κυριάκο.

Η «σύνδεση» της Ευαγγελίας Μουμούρη με τη μυθοπλασία

«Η παρουσία μου στη μυθοπλασία είναι αποτέλεσμα συγκυριών και τύχης. Η διάρκειά μου στον χώρο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, συνέπειας, βαθιάς αγάπης για τους συναδέλφους μου, πειθαρχίας και αντοχής», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Ευαγγελία Μουμούρη

Η Ευαγγελία Μουμούρη υποδύεται στα Τρία Μίλια τη φαρμακοπειό «Δέσποινα Παπαχρήστου»

Τρία Μίλια – Τα γυρίσματα του 2ου κύκλου ξεκινούν το καλοκαίρι

«Το καλοκαίρι θα κάνω γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο στα Τρία Μίλια που τόσο αγάπησαν οι τηλεθεατές του STAR» αποκάλυψε στο TiVi Σίριαλ η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top