Μενεγάκη: Άμα θέλω να φιληθώ με τον σύντροφό μου, ενώ περπατάμε, θα φιληθώ

Τι είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

Προσωπικές εξομολογήσεις έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη στο αέρα της εκπομπής της.

Με αφορμή το θέμα που ετοίμασαν οι συνεργάτες της για τις ακραίες κινήσεις θαυμασμού και ξαφνικής επιτυχίας, η παρουσιάστρια μίλησε για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης αλλά και τη δημοσιότητα που ήρθε στη ζωή της, από τα νεανικά της χρόνια.

«Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις τεράστιες και εγώ το έχω ευχαριστηθεί μέσα από την εκπομπή που ερχόμουν σε άμεση επαφή με τον κόσμο. Όταν βγαίναμε να κάνουμε μια εκπομπή στη Θεσσαλονίκη, στην Κω, στα Γιάννενα ή στην Κρήτη και ερχόταν τόσο κόσμος όπου πηγαίναμε τότε σε όλη την Ελλάδα, ερχόταν ο κόσμος στις 10 το πρωί, γινόταν της τρελής», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Σε ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το εάν… φρίκαρε ποτέ με την μεγάλη δημοσιότητα, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Εγώ δε φρίκαρα ποτέ, απολάμβανα την αγάπη του κόσμου. Αλλά εγώ δεν μπήκα ποτέ σε έναν  ρόλο, με βλέπεις και δεν σκέφτεσαι ότι είμαι μια άλλη, είμαι εγώ. Καταλαβαίνεις ότι σε κοιτάνε».

Απαντώντας στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου για το εάν μέχρι και σήμερα νιώθει χαλαρή όταν κυκλοφορεί δημοσίως, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Και να θέλω να περπατάω με τον σύντροφό μου και να θέλω να του δώσω ένα φιλί, θα φιληθώ, θα φοβηθώ; Γιατί κακό είναι;».

Ελένη Μενεγάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top