Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια του γιου της, Γιαννάκη

«Πριν από τέσσερα χρόνια ήρθε στη ζωή ο Γιαννάκης μας!»

Σαν σήμερα, 27 Απριλίου, πριν από τέσσερα χρόνια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τον Θέμη Σοφό, τον γιο της, Γιάννη. Η ίδια δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στον μικρό της πρίγκιπα μέσα από την εκπομπή της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

τσιμτσιλη

«Πριν από τέσσερα χρόνια ήρθε στη ζωή ο Γιαννάκης μας. Δεν μπορώ να μην κάνω μία γλυκιά αναφορά. Δε θα ξεχάσω που ξύπνησα μέσα στη νύχτα και κάπως ένιωθα. Πήγα στο μαιευτήριο και τελικά το αγοράκι μας ήρθε στη ζωή και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας. Το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν, να εξελίσσονται σαν άνθρωποι, σαν προσωπικότητες με αυτά που κάνουν, με αυτά που σου λένε και με τον τρόπο που υπάρχουν στην οικογένεια, σε συγκινεί. Η κάθε μαμά βλέπει τα παιδάκια της σαν την κουκουβάγια που τα βλέπει τα καλύτερα, τα ομορφότερα, τα πιο γλυκά.. Είμαι σίγουρη ότι βιώνετε και εσείς το ίδιο. Χρόνια πολλά στον Γιαννάκη μας λοιπόν!» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του Happy Day.

τσιμτσιλή γιος

Σκέφτεται για τέταρτο παιδί η παρουσιάστρια;

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της αν «όντως ολοκλήρωσε σαν μητέρα», με την ίδια να απαντάει ότι στην αρχαία Κόρινθο που πήγε, της έλεγαν «κάνε τεταρτο παιδί, κάνε τέταρτο παιδί!». Το ίδιο της είπε και ο συνεργάτης της. Δημήτρης Παπανώτας.

«Α ναι ε; Δεν τα μεγαλώνετε εσείς όμως!» είπε η Σταματίνα on air.

τσιμτσιλή σοφος

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια και ο γνωστός δικηγόρος παντρεύτηκαν το 2011, σε έναν γάμο με 300 καλεσμένους και έχουν αποκτήσει - εκτός από τον μικρότερο Γιαννάκη - άλλες δύο κόρες, την 8χρονη Νάγια και την 7χρονη Μαίρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top