«Τρία Μίλια»: Το απόγευμα η μεγάλη πρεμιέρα στο Star!

Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 17:30

Δείτε το trailer της σειράς Τρία Μίλια που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Απριλίου

Σήμερα, Δευτέρα 4 Απριλίου, κάνει πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά του Star, Τρία Μίλια, στις 17.30 με ένα πλούσιο καστ Ελλήνων ηθοποιών.

Τη σειρά Τρία Μίλια μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά από όπου βρίσκεστε και μέσω live streaming

Μια γυναίκα θα βρει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή, σε αχαρτογράφητα νερά. Ένας ισχυρός άντρας θα επιστρέψει στη γενέτειρά του, με στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί, μέχρι το τέλος.

Τα επεισόδια της σειράς Τρία Μίλια θα είναι διαθέσιμα στο star.gr/tv μετά την προβολή τους στην τηλεόραση

Τρία Μίλια: Νέα Δραματική Σειρά Έρχεται Στο Star
Δύο αδέλφια θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν πολλά που τους ενώνουν, αλλά και πολύ περισσότερα που τους χωρίζουν. Μια σύζυγος δεν επιθυμεί καθόλου να θυμάται το παρελθόν της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε… Ένα ήσυχο νησί κρύβει ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά που είναι έτοιμο να εκραγεί!

«Τρία μίλια»: Οι πρωταγωνιστές στο «Breakfast@star» λίγο πριν την πρεμιέρα

Μπορεί ένα σκοτεινό παρελθόν να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον;

Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα στην επιφάνεια, οι ήρωες θα βρεθούν λίγο πιο μακριά ή πιο κοντά στον πόνο, στον έρωτα, στο θυμό, στην αγάπη, στη συγχώρεση και στη λύτρωση…

Τρία Μίλια: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας, καθημερινής σειράς του Star

Η νέα και δυναμική γιατρός Φωτεινή Θεοδώρου (Ευγενία Παναγοπούλου) πηγαίνει μια εκδρομή στη Δρακόνησο, ένα ήσυχο νησί του Αιγαίου. Αυτό που αναζητά είναι μια προσωρινή απόδραση από τα προσωπικά της αδιέξοδα. Γρήγορα, όμως,  συνειδητοποιεί πως αυτός ο τόπος θα γίνει η μόνιμη κατοικία της και η άφιξή της εκεί δε θα αλλάξει μόνο τη δική της ζωή, αλλά και τη ζωή όλων των κατοίκων. Διότι, η ίδια, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ατενίζουν τη γραμμή του ορίζοντα από την ίδια απόσταση: Τα τρία μίλια!

Τρία Μίλια - Ευγενία Παναγοπούλου

Ευγενία Παναγοπούλου

Το όμορφο νησί είναι ο τόπος καταγωγής του εφοπλιστή Γεράσιμου Ανδρεάδη (Χάρης Σώζος), ο οποίος αποφασίζει να εγκατασταθεί και πάλι μόνιμα εκεί. Στόχος του είναι να κατασκευάσει μια μεγάλη και σύγχρονη πολυκλινική, που θα δώσει νέα πνοή στον τόπο! Η γυναίκα του, η Κάτια (Στέλλα Καζάζη) τον ακολουθεί απρόθυμα, ελπίζοντας να είναι κάτι προσωρινό.

Χάρης Σώζος - Στέλλα Καζάζη

Χάρης Σώζος - Στέλλα Καζάζη

Ο μεγάλος τους γιος, ο Μιχάλης (Νικόλας Μακρής), επιστρέφει μετά τις σπουδές του και γίνεται ο επίσημος γιατρός του νησιού. Ο μικρότερος γιος, ο Στέφανος (Γιάννης Ποιμενίδης) διατηρεί μια ξενοδοχειακή επιχείρηση βρίσκεται  στο νησί, από την άνοιξη έως το φθινόπωρο.

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια

Γιάννης Ποιμενίδης

Ο Μιχάλης, κάτω από τη σοβαρή εμφάνιση του γιατρού, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό: Έκανε μεγάλες προσπάθειες να το ξεπεράσει, αλλά σύντομα το πάθος του επανήλθε. Ο Γεράσιμος, προκειμένου να τον έχει από κοντά, του έφτιαξε αρχικά ένα ιατρείο, με τελικό στόχο να κατασκευάσει μια μεγάλη πολυκλινική, προς όφελος του γιου του, αλλά και του τόπου του.

Νικόλας Μακρής - Τρία Μίλια

Νικόλας Μακρής 

Ο Τίμος, ο δήμαρχος του νησιού (Τόνυ Δημητρίου), μαθαίνει για την εξάρτησή του Μιχάλη και αποφασίζει να την εκμεταλλευτεί. Του δανείζει χρήματα για να παίζει, ώστε να τον έχει του χεριού του. Γνωρίζοντας πως θα γίνει διευθυντής της νέας κλινικής, τον προειδοποιεί πως αν δεν συνεργαστεί μαζί του, θα απαιτήσει να του επιστρέψει άμεσα όσα του χρωστάει. Έτσι, ο Μιχάλης αναγκάζεται να τον βοηθήσει σκοτεινά σχέδιά του.

Ο Γεράσιμος καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και διαισθάνεται πως αν ο Μιχάλης γίνει διευθυντής, θα βρεθεί σε κίνδυνο. Προκειμένου να τον προφυλάξει, αλλά και να λειτουργήσει ομαλά η κλινική, αναζητά μια λύση, που τη βρίσκει με την τυχαία άφιξη της Φωτεινής στη Δρακόνησο.

Στα εγκαίνια της κλινικής, ενώ όλοι περιμένουν να ακούσουν το όνομα του Μιχάλη για τη θέση του διευθυντή, ο Γεράσιμος ανακοινώνει το όνομα της Φωτεινής! Η έκπληξη είναι μεγάλη, αλλά πριν προλάβει να καταλαγιάσει, μια δυνατή έκρηξη θα ταρακουνήσει το νησί. Η μισή κλινική θα παραδοθεί στις φλόγες.

Και, από εκείνη τη στιγμή, όλα αλλάζουν! Ένα σύννεφο καχυποψίας απλώνεται πάνω από το νησί. Ποιος έβαλε τη φωτιά; Γιατί το έκανε και τι κρύβεται πίσω από αυτήν την πράξη;

Καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν θα βγουν στην επιφάνεια και θα αναστατώσουν τους κατοίκους της Δρακονήσου. Όμως, όπου υπάρχει σκοτάδι, ακολουθεί πάντα το φως!

Η Φωτεινή δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Γεράσιμος πρότεινε ως διευθύντρια την ίδια και όχι τον γιο του. Εκείνος τής εξηγεί πως δεν είχε άλλη επιλογή και επιμένει στην πρότασή του. Είναι αποφασισμένος να ξαναχτίσει την κλινική και την χρειάζεται στο πλευρό του, διότι τα συμπτώματα της παλιάς του ασθένειας έχουν επανέλθει. Και θεωρεί πως η Φωτεινή, μαζί με τον Μιχάλη, είναι οι ιδανικοί γιατροί για να τον φροντίσουν, με την απαραίτητη διακριτικότητα.

Η Φωτεινή, όμως, έχει και τους δικούς της προσωπικούς λόγους να απομακρυνθεί από την Αθήνα και έτσι αποδέχεται την πρόταση. Η συνεργασία της με τον Μιχάλη θα περάσει από πολλές διακυμάνσεις και θα διανύσει μια πορεία, που θα καταλήξει στον έρωτα.

Η επιστροφή του Στέφανου στο νησί αλλάζει τις ισορροπίες των σχέσεων και η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, όταν βγαίνουν στην επιφάνεια απρόσμενα μυστικά από το παρελθόν.   

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Τρία Μίλια

Στο περιβάλλον της Δρακονήσου, βρίσκονται ακόμη: Ο Ευθύμης, ένας ιδιόρρυθμος φυσιολάτρης (Δημήτρης Λιακόπουλος), ο Νικόλας, ο ψαράς (Χάρης Γρηγορόπουλος) και ο γιος του ο Πέτρος (Μιχαήλ - Άγγελος Κρητικός), ο οποίος αγαπάει την Κλειώ, την κόρη του δημάρχου (Στεφανία Χαμπηλομάτη) Επίσης, η σύζυγος του δημάρχου, η Δέσποινα (Ευαγγελία Μουμούρη) και η άλλη του κόρη, η Ελένη (Στέλλα Κοσμοπούλου), ο Λάμπης, ο λιμενικός (Χάρης Χιώτης), ο Χάρης (Γιάννης Ρούσσος) και η Βασιλική (Ανθή Σαββάκη), δύο αδέλφια, που διατηρούν αντικριστά μαγαζιά, η Λίζα (Μαρία Δαμασιώτη), που έχει μαγαζί με σουβενίρ και άλλοι. Σήμα κατατεθέν του νησιού αποτελούν ο δύο επιστήθιες φίλες Μαρούλα (Κωνσταντίνα Τζώρτζη) και Διονυσία (Γιολάντα Μπαλαούρα), οι οποίες είναι πάντα πλήρως ενημερωμένες για όσα συμβαίνουν και φροντίζουν να ενημερώνουν και τους υπόλοιπους κατοίκους.
 
Ο έρωτας, το μυστήριο, αλλά και το χιούμορ εναλλάσσονται και αποκτούν αντιστοιχίες με την κομβική απόσταση της σειράς: Τα τρία μίλια!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1ΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Η Φωτεινή, μια ευσυνείδητη γιατρός, αποφασίζει να φύγει μακριά από την Αθήνα, για να γλιτώσει από μια τοξική σχέση. Επιλέγει ως προορισμό της τη Δρακόνησο, από όπου κατάγεται ο πρώην ασθενής της Γεράσιμος Ανδρεάδης, ένας εφοπλιστής που έχει επιστρέψει στη γενέτειρά του και κατασκεύασε μια σύγχρονη κλινική, που θα εξυπηρετεί το δικό του, αλλά και όλα τα κοντινά νησιά. Όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον τα εγκαίνια του μεγάλου έργου και επικρατεί η βεβαιότητα πως τη διεύθυνση θα αναλάβει ο μεγάλος γιος του Γεράσιμου, ο Μιχάλης, που είναι γιατρός. Ο Τίμος, ο δήμαρχος του νησιού έχει για την κλινική τα δικά του προσωπικά σχέδια. Κάποιες ενδείξεις οδηγούν τον Γεράσιμο να έχει αμφιβολίες για τον γιο του. Τυχαία, συναντάει τη Φωτεινή και αποφασίζει να αναθέσει σε εκείνη τη διεύθυνση της κλινικής. Όπως είναι φυσικό, οι πάντες αναστατώνονται, αλλά η κατάληξη είναι ακόμη πιο εκρηκτική…

Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Παναγοπούλου (Φωτεινή Θεοδώρου), Νικόλας Μακρής (Μιχάλης Ανδρεάδης), Γιάννης Ποιμενίδης (Στέφανος Ανδρεάδης),
Χάρης Σώζος (Γεράσιμος Ανδρεάδης), Στέλλα Καζάζη (Κάτια Ανδρεάδη), Τόνυ Δημητρίου (Τίμος), Ευαγγελία Μουμούρη (Δέσποινα), Δημήτρης Λιακόπουλος (Ευθύμης), Χάρης Γρηγορόπουλος (Νικόλας), Γιολάντα Μπαλαούρα (Μαρούλα) Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Διονυσία), Γιάννης Ρούσσος (Χάρης), Ανθή Σαββάκη (Βασιλική), Χάρης Χιώτης (Λάμπης), Μαρία Δαμασιώτη (Λίζα) Στέλλα Κοσμοπούλου (Ελένη), Μιχαήλ- Άγγελος Κρητικός (Πέτρος), Στεφανία Χαμπηλομάτη (Κλειώ)

Σκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης, Βασίλης Ντούρος
Σκηνοθέτης πλατό: Παναγιώτης Κούτρας
Σκηνοθέτης εξωτερικών συνεργείων: Σίμος Κορεξενίδης, Βαγγέλης Καλατζής
Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου
Ανάπτυξη πλοκής: Απολλωνία Τσαντά
Διάλογοι: Ασημάκης Αλεξίου, Δημήτρης Ευλαμπίδης, Θεώνη Σκαλέρη, Ελένη Τύπου, Τάνια Χαροκόπου
Επιμέλεια σεναρίου: Βιβή Νικολοπούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπαδόπουλος, Αντώνης Τσάπαλης
Σκηνογράφος: Μιχάλης Σδούγκος
Ενδυματολόγος: Κατερίνα Κόντου
Μουσική σύνθεση: Νίκος Τερζής
Τραγούδι τίτλων
Μουσική: Νίκος Τερζής
Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας
Ερμηνεία: Demy
Παραγωγός Τραγουδιού: Panik Records
Μουσική επιμέλεια: Ηλίας Μακρίδης
Μοντάζ: Κώστας Μπάρλος
Ειδικός συνεργάτης: Αλέξανδρος Σιπσίδης
Οργάνωση παραγωγής: Ιωάννα Κουτσούγερα
Διεύθυνση παραγωγής: Διαμαντής Χωραφάς, Γιώργος Στάλιας
Παραγωγή: Green Pixel

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top