TractioN: Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για την ανάβαση που έκανε στη Χαλκιδική

Όσα εξομολογήθηκε στο TractioN και τον Κώστα Στεφανή

Δείτε όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος στο TractioN

Τον κορυφαίο και πλέον δημοφιλή Έλληνα ερμηνευτή, Αντώνη Ρέμο, υποδέχτηκαν ο Κώστας κι ο Μάνος Στεφανής στο επεισόδιο του TractioN την Κυριακή 3 Απριλίου.  

Ο Κώστας Στεφανής με τον Αντώνη Ρέμο

Το DS 4, ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα μοντέλα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με το εντελώς ιδιαίτερο αποτύπωμα στη διεθνή κι εγχώρια αγορά, είναι το όχημα που φιλοξένησε τον Αντώνη Ρέμο. Κι αυτή η επιλογή δεν έγινε τυχαία, καθώς ο τραγουδιστής ήδη οδηγεί καθημερινά ένα αυτοκίνητο της DS κι είναι αφοσιωμένος φίλος της μάρκας. Όμως, επειδή η συνοδήγηση με τον Κώστα Στεφανή είναι πάντα μια ευκαιρία βαθύτερης γνωριμίας με τις λιγότερο αυτονόητες πτυχές της αυτοκίνησης, ο Αντώνης Ρέμος ανακάλυψε -κι έμεινε έκπληκτος- από τις δυνατότητες του DS 4.

Κώστας Στεφανής Αντώνης Ρέμος

Ο τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε στο TractioN την εμπειρία που είχε σε ανάβαση στη Χαλκιδική

Με την επίμονη παρότρυνση του Κώστα Στεφανή... ξεθάρρεψε, σε μία εκτός ασφάλτου διαδρομή κι εντυπωσιάστηκε από την άνεση και την αταραξία με την οποία το premium crossover της DS περνάει πάνω από τις ανωμαλίες του εδάφους, χάρη στο εξελιγμένο και «έξυπνο» σύστημα της ανάρτησής του. 

Ανάμεσα σε άλλα, στην αρχή του road trip τους, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για την εμπειρία που είχε σε ανάβαση με φίλο του τραγουδιστή στη Χαλκιδική.

Κώστας Στεφανής Μάνος Στεφανής

 Ο Κώστας κι ο Μάνος Στεφανής υπογράφουν το TractioN

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top