Πολυχρονίδης: Η σύντροφός του κάνει πρόβα νυφικού με κουμπάρα τη Ζήνα

Οι Αλήθειες με τη Ζήνα ταξίδεψαν στην Ορεστιάδα

Τα τελευταία 8 χρόνια μπαίνει κάθε απόγευμα στα σπίτια των τηλεθεατών του Star γυρίζοντας τον «Τροχό της Τύχης».

Δείτε όλα τα επεισόδια του Τροχού της Τύχης

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ένας από τους πιο χαμογελαστούς και επιτυχημένους παρουσιαστές της τελευταίας δεκαετίας στην ψυχαγωγική ζώνη.

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Η ζωή μου είχε και χρεοκοπία και τζακ ποτ… »

Μπορεί η επαγγελματική του ζωή να έχει ανοδική πορεία, αλλά και στα προσωπικά του έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της συντρόφου του, Katrin Ladose.

Η γυναίκα που κατάφερε να του «κλέψει» την καρδιά κατάγεται από το Κιάτο και είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Μετά από έξι µήνες σχέσης, η Katrin γνώρισε τα παιδιά του Πέτρου Πολυχρονίδη από τον πρώτο του γάμο και τα πάνε εξαιρετικά καλά.

Πέτρος Πολυχρονίδης & Katrin Ladose στην παράσταση Φτηνά Τσιγάρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πέτρος Πολυχρονίδης & Katrin Ladose στην παράσταση Φτηνά Τσιγάρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι ακτινοβολούν οµορφιά. Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο», είχε δηλώσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στη Realnews.

Αλήθειες με τη Ζήνα
Οι δυο τους είναι μαζί 9 χρόνια μαζί, αλλά δεν έχουν ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας. Έτσι η Ζήνα Κουτσελίνη αποφάσισε να τον «ταρακουνήσει» ταξιδεύοντας μέχρι τον τόπο καταγωγής του τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη σύντροφό του, Katrin

Η Ζήνα Κουτσελίνη με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη σύντροφό του, Katrin

Εκεί ήταν και η σύντροφός του και οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να δοκιμάσουν παραδοσιακές φορεσιές γάμου και να βγουν στην πλατεία του χωριού.

Όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο η διαδικασία ήταν απολαυστική, ενώ δεν έλειπαν τα αστεία και τα πειράγματα με την «κουμπάρα» Ζήνα Κουτσελίνη.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top