Πέτρος Πολυχρονίδης: «Η ζωή μου είχε και χρεοκοπία και τζακ ποτ… »

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο τιμόνι του «Τροχού της Τύχης» για 8η χρονιά

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι αναμφίβολα από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της τελευταίας δεκαετίας στην ψυχαγωγική ζώνη.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο τιμόνι του «Τροχού της Τύχης» για 8η συνεχόμενη χρονιά στο Star και με τη νέα του παρτενέρ, Νατάσσα Κούβελα, μίλησαν στο περιοδικό YouWeekly.

«Ο Τροχός της Τύχης είναι μία όαση μέσα στις πολύ ζόρικες ειδήσεις που ακούμε, το τελευταίο καταφύγιο του τηλεθεατή για να σκάσει λίγο το χειλάκι του πριν ακούσει τις ειδήσεις που ακολουθούν μετά», είπε ο παρουσιαστής του Star. 

Όσο για τη ζωή του είπε: «Εμένα η ζωή μου είχε και χρεοκοπία και τζακ ποτ. Σ’ εμένα συνέβη αυτό με την απώλεια της αδερφής μου 9 μήνες πριν τον Τροχό της Τύχης… Η ζωή μέσα σε ένα ωρολογιακό έτος μου έφερε τη χειρότερη στιγμή μου, την απώλεια της αδελφής μου στα 33 της και τον ίδιο χρόνο είχα τη μεγαλύτερη επαγγελματική επιτυχία και γνώρισα και τη γυναίκα μου, την Κατερίνα μου.»

Πέτρος Πολυχρονίδης & Katrin Ladose στην παράσταση Φτηνά Τσιγάρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Με τη σύντροφό του είναι 9 χρόνια μαζί αλλά δεν έχουν παντρευτεί ακόμα! «Η γυναίκα μου ηρεμεί το είναι μου και τα πάντα μου, είναι η φωνή της λογικής όταν χάνω τη μπάλα. Όταν βρεις τον άνθρωπό σου, πατάς το κουμπί του stop, δε χρειάζεται να κάνεις άλλη αναζήτηση». 

Η Νατάσσα Κούβελα μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η συμμετοχή της στον «Τροχό Της Τύχης»: «Εντυπωσιάστηκα που μέσα σε μία μέρα μόλις με είδαν στον Τροχό πήρα 10.000 followers».

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Τροχού της Τύχης 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top