Τηλεοπτική ανατροπή! Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του X Factor!

Ο σεναριογράφος-ηθοποιός που «κέρδισε» Μπεκατώρου & Θεοδωρίδου

X Factor

Ούτε η Μαρία Μπεκατώρου, ούτε η Νατάσα Θεοδωρίδου θα παρουσιάσουν τελικά το X Factor που επιστρέφει στο MEGA.

Μαρία Μπεκατώρου: Η ξεκάθαρη απάντησή της για την παρουσίαση του X-Factor

Το MEGA αποφάσισε, τελικά, να δώσει την παρουσίαση σε έναν άντρα, το όνομα του οποίου δεν είχε ακουστεί όλους αυτούς τους μήνες.

Η ανακοίνωση του Mega για τον παρουσιαστή του X Factor και την κριτική επιτροπή

To Χ Factor, το μακροβιότερο μουσικό talent show, μπαίνει στην τελική ευθεία και έρχεται στο MEGA για να αναδείξει τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας, μέσα από μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.

Σόλο ερμηνευτές και μπάντες κάθε ηλικίας με πάθος για τη μουσική, ετοιμάζονται να ανέβουν στη εντυπωσιακή σκηνή του X Factor και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή, που αποτελείται, αλφαβητικά, από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο. Οι τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες, καταξιωμένοι σε διαφορετικά είδη της ελληνικής μουσικής, είναι έτοιμοι να καθίσουν στη θέση του κριτή και να αναμετρηθούν μεταξύ τους για να εντοπίσουν το μεγαλύτερο νέο ταλέντο.

Τον παλμό στο backstage θα δίνει η Κατερίνα Λιόλιου κι ο Ηλίας Μπόγδανος.   

Αντρέας Γεωργίου

Την παρουσίαση των live αναλαμβάνει ο Αντρέας Γεωργίου. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής αγαπημένων και εξαιρετικά δημοφιλών σειρών, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της τηλεόρασης, με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό. Η αμεσότητα, το επικοινωνιακό του χάρισμα και το χιούμορ του θα λειτουργήσουν ως γέφυρα μεταξύ κριτών και παικτών, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα του X Factor.

Το MEGA είναι έτοιμο να υποδεχτεί το X Factor, τον επιδραστικό διαγωνισμό τραγουδιού που έχει καθιερώσει τα μεγαλύτερα αστέρια στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top