Ο «Τροχός της Τύχης» χάρισε το 1ο αυτοκίνητο του 2022!

Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος μεγάλος τυχερός παίκτης της νέας χρονιάς! 

Ο «Τροχός της Τύχης»

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο και πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον υπέροχα απρόβλεπτο Πέτρο Πολυχρονίδη, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, γυρίζει και χαρίζει χρήματα και δώρα για 8η επιτυχημένη χρονιά στο Star! 

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με τον τυχερό παίκτη, Γιώργο, ο οποίος κέρδισε ένα ΝΙSSAN JUKE και ήταν ο πρώτος μεγάλος τυχερός παίκτης της νέας χρονιάς! 

τροχός της τυχης αυτοκίνητο Nissan juke

τροχός της τυχης αυτοκίνητο Nissan juke

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, ο Γιώργος προηγείται και στο δεύτερο μέρος συνεχίζει να ανεβάζει το ποσό του. Στον 6ο γύρο, φέρνει €1.000 με ένα γύρισμα και βάζει στο ταμείο του- μόνο σε ένα γύρο - €1.680! Γρήγορα φαίνεται ότι ο Τροχός δεν αγαπάει απλά, αλλά λατρεύει τον Γιώργο και είναι η δική του μέρα! 

Η κατηγορία της τελευταίας λεξομαχίας είναι «Αυτοκίνητο» και ο Γιώργος τη λύνει, αποκτώντας πλεονέκτημα να παίξει πρώτος στον τελευταίο γύρο. Λύνει σωστά και τον τελευταίο γρίφο και είναι ο νικητής με ένα πολύ υψηλό ποσό, €3.520! 

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Γιώργος σημειώνει ένα εξαιρετικό σκορ αφού καταφέρνει να λύσει 7 από τους 10 γρίφους! Στον τελικό, ο Γιώργος βρίσκει τον γρίφο «Σταθερός-Ακλόνητος» στην κατηγορία Συνώνυμα. Ο Γιώργος υπόσχεται στον Πέτρο αλλά και τους φίλους του στη Θεσσαλονίκη κέρασμα! Ο φάκελος με τον αριθμό 15 έκρυβε για τον Γιώργο ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο ΝΙSSAN JUKE! 

τροχός της τυχης αυτοκίνητο Nissan juke

Μπορεί για Θεσσαλονίκη- Αθήνα όλοι οι δρόμοι να γράφουν «γύρνα» αλλά για τον μεγάλο νικητή Γιώργο όλοι οι δρόμοι γράφουν «αυτοκίνητο»!

τροχος της τυχης

Ο Γιώργος είναι 23 ετών και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Όπως σημείωσε και ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο Γιώργος ήρθε στο παιχνίδι με μία «ηρεμία, χαλαρότητα, άνεση» λόγω καταγωγής. Είναι τελειόφοιτος της σχολής Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ανυπομονεί να πάρει το πτυχίο του, ώστε να  δουλέψει πάνω στο αντικείμενο του. 

Στον  ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη φωτογραφία, ένα χόμπι που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια. Του αρέσει να φωτογραφίζει πορτραίτα και πλέον η φωτογραφική του μηχανή είναι ένα καθημερινό «αξεσουάρ», που έχει πάντα  μαζί του.

Ο Γιώργος έβλεπε τον «Τροχό της Τύχης» όποτε είχε χρόνο, αλλά κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας έγινε μεγάλος fan και έβλεπε το παιχνίδι μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι και ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή. Όμως επειδή δεν το πήραν ποτέ απόφαση, σκέφτηκε πως ο ίδιος τελικά θα εκπροσωπήσει την οικογένεια. Δήλωσε συμμετοχή και τα υπόλοιπα είναι πλέον μια πολύ χαρούμενη ιστορία!

Ο μεγάλος νικητής του Νissan Juke δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι του χαμογέλασε τόσο πολύ η τύχη και  ανυπομονεί να οδηγήσει το ολοκαίνουργιό του αμάξι. Όσο για τα χρήματα που κέρδισε, θα τα χρησιμοποιήσει για να καλύψει κάποιες ανάγκες, που υπάρχουν. 
Ο Γιώργος  συνιστά  ανεπιφύλακτα σε όλους να δηλώσουν συμμετοχή στον «Τροχό της Τύχης», να έρθουν, να παίξουν και στο τέλος να φωνάξουν το πιο διάσημο σλόγκαν «όποιος γυρίζει κερδίζει»!

Καλοτάξιδο Γιώργο!

Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης και τη νέα σεζόν, θα ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Νατάσα Κουβελά. Κυριακή έως Παρασκευή στις 18:40 στο Star!

τροχος της τυχης αμαξι
 
Γιατί στον “Τροχό της Τύχης” όποιος γυρίζει κερδίζει, για 8η χρονιά! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Τροχού της Τύχης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top