Βασίλειος Κωστέτσος - Το ξέσπασμα στα social media και η συγγνώμη που ζητά

Το σχόλιο ραδιοφωνικού παραγωγού που τον εξόργισε

Δείτε όσα είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο Πρωινό

Τον γύρο του κόσμου έκανε την Τρίτη η είδηση ότι ένας 57χρονος καρδιοπαθής από τις ΗΠΑ, είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που του έγινε μεταμόσχευση καρδιάς ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου. 

Βασίλειος Κωστέτσος: Δείχνει την ουλή από την επέμβαση καρδιάς

Την είδηση σχολίασε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Γιαννακίδης που είπε στον αέρα της εκπομπής του: «Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;» .

Το σχόλιο αυτό έκανε έξαλλο τον Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram έγραψε ότι δεν το θεωρεί αστείο κι ότι ο παραγωγός και δημοσιογράφος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Γιώργος Λιάγκας Βασίλειος Κωστέτσος Κώστας Γιαννακίδης

Ο Βασίλειος Κωστέτσος φανερά συγκινημένος βγήκε στον «αέρα» του Πρωινού

Το πρωί της Τετάρτης εμφανίστηκε στο Πρωινό μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, σχολιάζοντας σχετικά: «Είμαι παθόν κι αυτό το θέμα με ενδιαφέρει. Θα χρειαστεί να κάνω εγχείρηση ξανά. Δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλήσω συγγνώμη», κι έκλεισε το ακουστικό καθώς ξέσπασε σε κλάματα.  

Βασίλειος Κωστέτσος: «Μαύρα» Χριστούγεννα στο νοσοκομείο

Στη συνέχεια ο σχεδιαστής μόδας επέστρεψε στον αέρα της εκπομπής, λέγοντας: «Συγγνώμη, δεν το βλέπω σαν χιούμορ αυτό το πράγμα... γύρισα από τον τάφο! Είναι τραγικό μιλάμε για τη ζωή των ανθρώπων. Είναι απαράδεκτο, δεν είναι χιούμορ. Ούτε καν συγγνώμη ζήτησε».

Δείτε τις αναρτήσεις του Βασίλειου Κωστέτσου

Βασίλειος Κωστέτσος Μεταμόσχευση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top