Ηθοποιός για #metoo: Είναι ανέντιμο όταν κάποιος το λέει μετά από χρόνια

Τι δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός για το κίνημα #metoo

Τη γνώμη του  για το #Me Too εξέφρασε ο ηθοποιός Τάσος Παλαντζίδης τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στους Δέκα Μικρούς Μήτσους.

O ηθοποιός Τάσος Παλαντζίδης 

Τάσος Παλαντζίδης: Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στο DWTS

Ο ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή Open Weekend πως έπεσε από τα σύννεφα με τα όσα έγιναν γνωστά καθώς δεν είχε ιδέα γι’ αυτά τα κακουργήματα.

Ο Τάσος Παλαντζίδης και ο Λάκης Λαζόπουλος 

Αποχώρησε από το DWTS ο Τάσος Παλαντζίδης - Συγκίνηση στο πλατό

«Όταν ο χώρος έχει μπόχα, πρέπει να καθαριστεί. Στην καριέρα μου είχα 2-3 σεζόν με όλους αυτούς που είναι στο προσκήνιο. Αυτό που μπορούσες να σκεφτείς ήταν στο επίπεδο του εφικτού, δηλαδή του μη ποινικά κολάσιμου. Δεν αντιλήφθηκα κάτι»  ανέφερε ο ηθοποιός που φέτος συμμετείχε και στο Dancing With The Stars  ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε πως θεωρεί ανέντιμο το γεγονός πως κάποιοι έμπειροι συνάδελφοι παραπονέθηκαν για τη συμπεριφορά όσων κατηγορούνται.

«Η κοινωνία πρέπει να το αντιμετωπίζει βαθιά κι όχι σαν ένα θέμα προς πώληση. Άκουσα και κάποιους που ήταν έμπειροι συνάδελφοι να παραπονιούνται για την συμπεριφορά αυτών που κατηγορούνται. Δεν το θεωρώ έντιμο γιατί όταν το αντιμετωπίζει ένας νέος είναι διαφορετικά. Όταν το αντιμετωπίζει ένας έμπειρος ηθοποιός και το λέει μετά από χρόνια, δεν είναι έντιμο για αυτόν» εξομολογήθηκε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top