GNTM 4: Η Κυβέλη αποκάλυψε τα ζευγάρια του σπιτιού

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού «Θάρρος ή Αλήθεια»;

Μετά την αποχώρηση του Ντίνου τα εννέα μοντέλα που έχουν παραμείνει στον διαγωνισμό μόδας βρίσκονται στο σπίτι. Χτυπά το κουδούνι και λαμβάνουν ένα καλάθι το οποίο περιέχει το γνωστό παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια;» Και τα 9 μοντέλα να κάνουν ένα διάλειμμα από τις απαιτητικές δοκιμασίες.

Στο πλαίσιο της διασκέδασης οι αντιστάσεις χαλαρώνουν και μεταξύ σοβαρού και αστείου τα προσωπικά «καρφιά» πέφτουν απροκάλυπτα.
Κάπου εκεί έρχεται και η σειρά του Ναπολέοντα, ο οποίος διαλέγει «Θάρρος» και του ζητείται να δώσει μισό λεμόνι στον πιο ξινό παίκτη και εκείνος αρχικά ζητά συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο και το δίνει στην Κυβέλη.

Στη συνέχεια, όταν του ζητείται να απαντήσει στην ερώτηση για το ποιος παίκτης έχει καβαλήσει το καλάμι, αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα πει και πάλι την Κυβέλη εκείνος κάνει την έκπληξη και δε λέει κανέναν.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Όλγα αποκαλύπτει πως υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι του GNTM 4 με την Κυβέλη να συμπληρώνει πως είναι η Όλγα και ο Στυλιανός και η Ειρήνη με τον Ναπολέοντα.

Μετά τις δηλώσεις της Κυβέληςο Στυλιανός και η Όλγα μίλησαν on camera. Μάλιστα, η  Όλγα καθόταν στα πόδια του Στυλιανού, ενώ αντάλλασσαν  φιλιά στο μάγουλο, ενώ η αμηχανία τους ήταν εμφανής.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top