DWTS: Η καρέκλα της Τζώρτζια που τρίζει & οι γείτονες της Χίσλοπ που έφυγαν

Όσα έγιναν στο 5ο live του Dancing with the Stars

DWTS

Λίγη ώρα μετά το τέλος του 5ου live του «Dancing With The Stars» την Κυριακή (14/11), η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια.

Δημήτρης Κοκονίδης - Δανάη Αυλωνίτη

Εκεί συνάντησε τον Δημήτρη Κοκονίδη και την παρτενέρ του, Δανάη Αυλωνίτη, οι οποίοι δήλωσαν πολύ χαρούμενοι για τα καλά σχόλια που άκουσαν από την κριτική επιτροπή, ενώ ο ίδιος αποκάλυψε on camera πως έχει χάσει 14 κιλά.

DWTS: Η κριτική που συγκίνησε τον Δημήτρη Κοκονίδη

«Έχω χάσει 14 κιλά χωρίς να κάνω ούτε μία ημέρα δίαιτα. Μάλλον αυτό έχει συμβεί από την προπόνηση με τη Δανάη. Τον χορό τον προτείνω σε όλους.Κάνει μόνο καλό. Ήρθα εδώ για να κάνω πλάκα και να γελάω, αλλά αυτό το πράγμα έχει εξελιχθεί σε κάτι πάρα πολύ καλό. Είναι μια αλλαγή στη στάση ζωής μου», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Ο Δημήτρης Κοκονίδης θέλει να ''φάει'' την καρέκλα της Τζώρτζια Γεωργίου

Ο Δημήτρης Κοκονίδης θέλει να ''φάει'' την καρέκλα της Τζώρτζια Γεωργίου

Ο ντράμερ των Onirama δεν παρέλειψε να κάνει και χιούμορ λέγοντας πως θέλει να βρίσκεται στο πρωινό του Star παίρνοντας τη θέση της Τζώρτζια Γεωργίου.

DWTS: «Με εκθέτεις!» Η κριτική του Jason Roditis στην Τζώρτζια Γεωργίου

«Η Τζο που έχετε εκεί δε νομίζω ότι κάνω κάτι. Μπορώ να πάω εγώ εκεί για συμπαρουσιαστής. Τζο τρίζει η καρέκλα σου. Το άλλο το παιδί (σ.σ Τάσος Μπιμπισίδης) είναι φίλος μου και δε θέλω να φύγει».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης αστειεύτηκε για ακόμα μια φορά, όταν είδε μπροστά του την Τζώρτζια λέγοντας πως δεν εννοούσε όσα έλεγε: «Η Τζώρτζια είναι η καλύτερη παρουσιάστρια. Το καλύτερο κορίτσι και το αγοροκόριτσο που πάντα αγαπούσα, αγαπώ και θα αγαπώ στη ζωή μου».

Έντονη αίσθηση του χιούμορ φαίνεται πως διαθέτει και η Βιικτόρια Χισλοπ μιας και όπως δήλωσε: «Στο σπίτι μου έχω παρκέ και οι γείτονές μου έφυγαν γιατί τους ενοχλούσα με τις πρόβες μου».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top