Μιλλούση - Στάντνικ: Το DWTS, το jive και οι ασκήσεις ισορροπίας στη δοκό!

Το ζευγάρι μάγεψε με τις χορευτικές του φιγούρες

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ Στάντνικ.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (17/10) το «Dancing with the Stars» μέσα από τη συχνότητα του Star. Παρουσιάστρια του λαμπερού χορευτικού show είναι η Βίκυ Καγιά, ενώ στα παρασκήνια βλέπουμε τον Λάμπρο Φισφή.

Λαμπερή πρεμιέρα για το Dancing with the Stars - Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis.

Ένα από τα λαμπερά ζευγάρια που λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό χορού είναι η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ Στάντνικ.

Μιλλούση - Στάντνικ: Θα ξετυλίξουν τις χορευτικές τους ικανότητες στο DWTS!

Dancing with the Stars: Η Βασιλική Μιλλούση έκλεψε τις εντυπώσεις!

Λίγο πριν εμφανιστούν στο εντυπωσιακό πλατό οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα βίντεο όπου τους είδαμε να συστήνονται, να κάνουν χιούμορ μεταξύ τους, αλλά και από τις πρόβες τους.

DWTS: Δείτε τη βαθμολογία του πρώτου live

«Είμαι η Βασιλική Μιλλούση. Είμαι πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και έχω πάρει μέρος σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η σκηνή του «Dancing with the Stars» για μένα είναι μεγάλη πρόκληση», ανέφερε αρχικά η όμορφη αθλήτρια με τον παρτενέρ της, Μαξίμ Στάντνικ να προσθέτει: «Είμαι ο Μαξίμ Στάντνικ και χορεύω από 5 ετών. Είμαι πολύ αυστηρός δάσκαλος, διδάσκω 15 χρόνια και είμαι πολύ υπερήφανος για τους μαθητές μου».

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ Στάντνικ.

Παράλληλα, ο Μαξίμ δήλωσε ενθουσιασμένος που είναι χορευτικό ζευγάρι με τη Βασιλική, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο έχει απίστευτη ευλυγισία.

DWTS Πρεμιέρα: Στο πλευρό της Βασιλικής Μιλλούση ο Λευτέρης Πετρούνιας

«Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ξεκινάμε τα live μας με jive», σχολίασε η Βασιλική όταν άκουσε πως θα κάνει… πρεμιέρα με τον συγκεκριμένο χορό.

 

Οι εκπλήξεις δε σταμάτησα εκεί αφού είδαμε τη γλυκιά Βασιλική να πηγαίνει τον Μαξίμ στο γυμναστήριο που κάνει εκείνη προπονήσεις, προκειμένου να πάρει μία γεύση από τον δική της καθημερινότητα. Μάλιστα, πήραν και κάποιες ιδέες για να κάνουν κάποια ακροβατικά στη συνέχεια του show.

«Από τη στιγμή που σταμάτησα τον Πρωταθλητισμό αφοσιώθηκα στην οικογένειά μου, έκανα τα παιδιά μου, στήριξα τον Λευτέρη για να φτάσει στους Ολυμπιακούς, οπότε το DWTS είναι μια ευκαιρία να αγαπήσω και πάλι τον εαυτό μου και να τον προσέξω λίγο παραπάνω», δήλωσε on camera η Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του «Dancing with the Stars»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top