Κι όμως ο Νίκος Βερλέκης έκανε baby sitting στη Ναταλία Γερμανού!

Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Κάτι που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι σήμερα αποκάλυψε ο Νίκος Βερλέκης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός πριν από αρκετά χρόνια έκανε baby sitting στη Ναταλία Γερμανού.

«Όταν η Ναταλία ήταν μικρό παιδάκι ερχόταν στο θέατρο, την έφερνε ο πατέρας της. Επειδή εγώ έβγαινα στο τέλος της παράστασης, είχα πάρα πολύ χρόνο, οπότε την έπαιρνα τη Ναταλία και πηγαίναμε βόλτα. Πηγαίναμε στο Μινιόν που της άρεσε να βλέπει τα παιχνίδια», είπε ο Νίκος Βερλέκης μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Ο Νίκος Βερλέκης έκανε baby sitting στη Ναταλία Γερμανού
Μετά την προβολή του βίντεο η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Τώρα συνειδητοποιώ, με αυτό που είπε ο Νίκος Βερλέκης, πόσο τυχερή ήμουν ως παιδάκι γιατί ήμουν 5-6 ετών και με πήγαινε στο Μινιόν και θυμάμαι ότι έλεγα θέλω αυτό, θέλω εκείνο… Και θυμάμαι ότι γυρνούσαν και μας κοιτούσαν όλες οι γυναίκες. Ο Νίκος ήταν και παραμένει από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα, τώρα συνειδητοποιώ Νίκο μου πόσο τυχερό παιδάκι ήμουν να έχω έναν τέτοιο κούκλο να μου κάνει baby sitting στα πέντε μου. Και πρόλαβα και το Μινιόν ανοικτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top