Αργύρης Αγγέλου: Η φιλία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δέσποινα Βανδή

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός στο Breakfast@star

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star Breakfast@star βρέθηκε ο Αργύρης Αγγέλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία, τις φιλίες από τον χώρο αλλά και τη μεγάλη σημασία που έπαιξε το "Dancing" στη ζωή του.

Ο Αργύρης Αγγέλου περιέγραψε πως πέρασε την καραντίνα και γενικότερα την πανδημία του κορωνοϊού, αναφέροντας πως στην αρχή του άρεσε και πως λειτούργησε σαν ψυχοθεραπεία αλλά στη συνέχεια δεν ήθελε άλλο. 

Δε δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στην ενασχόλησή του με το θέατρο και την υποκριτική τονίζοντας πως: «Ήξερα στο περίπου τι ήθελα να κάνω. Όταν ήμουν μικρός νόμιζα ότι η κλίση μου ήταν η μουσική για αυτό κι είχα ξεκινήσει στο ωδείο και είχα προχωρήσει αρκετά. Πίστευα ότι η καριέρα μου θα ακολουθήσει αυτό. Κάπου στο Λύκειο έμπλεξα με τις θεατρικές ομάδες».

Τι θα έλεγε σε ένα παιδί από την επαρχία που θέλει να ακολουθήσει το δρόμο του θεάτρου: «Να έχει όνειρο… Εύχομαι τα νέα παιδιά να έχουν όνειρα. Αν ονειρεύεσαι κάτι και δουλεύεις πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να μη συμβεί. Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του».
«Ζω μια ευτυχισμένη ζωή που με φωνάζουν με το όνομά μου. Αργύρη. Ούτε κύριε Αγγέλου και χαίρομαι πολύ. Τα χρόνια πέρασαν, ο καθένας αφήνει το στίγμα του. Όσο δουλεύεις, υπάρχεις και συστήνεσαι, κάποια στιγμή θα σε μάθουν με το όνομά σου. Σε εμένα έπαιξε ρόλο και η συμμετοχή μου στο "Dancing” γιατί ακουγόταν το όνομά μου κάθε εβδομάδα. Με έμαθαν κάποια στιγμή με το όνομά μου» ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός όταν ρωτήθηκε αν κάποιος από τους ρόλους του τον κυνηγά μέχρι σήμερα.

Ποιος είναι ο καλύτερός του φίλος από τον χώρο; Ο ίδιος απαντά: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Γιώργος είναι οικογένεια. Και η Δέσποινα Βανδή. Απλά τη Δέσποινα δεν την ξέρω τόσα χρόνια, όσο τον Γιώργο. Τον ξέρω από το 2002. Με τη Δέσποινα γνωριστήκαμε το 2017 που κάναμε το "Μamma mia”. Δουλέψαμε μαζί και ταιριάξαμε».

 

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top