Σελίμ: Θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή του MasterChef

Τι είπε για τον γιο του Άρη

Τον Σελίμ Σελτζούκ τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef. Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες μιας και ξεχώρισε τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τα ξεχωριστά του πιάτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by selim selguk (@selimselguk)


Ο γνωστός σεφ πρόσφατα άνοιξε ένα δεύτερο εστιατόριο. Αυτή τη φορά έφυγε από το κέντρο της Αθήνας και τώρα οι κάτοικοι του Αμαρουσίου αλλά και γενικότερα των βορείων προαστείων έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν τις ανατολίτικες γεύσεις του.


Εκεί τον συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» όπου μίλησε για όλους και για όλα. «Δε μου έχει γίνει τηλεοπτική πρόταση. Θα πρέπει να σας πω πως θα με ενδιέφερε μία μαγειρική ταξιδιωτική εκπομπή», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη.

Δήλωσε συμμετοχή ! Ο 6ος κύκλος του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής έρχεται για να αναδείξει τον επόμενο κορυφαίο Έλληνα Master Chef

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by selim selguk (@selimselguk)


«Οι κριτές του MasterChef με έχουν στηρίξει πολύ στο μαγαζί. Στο Λεωνίδα Κουτσόπουλο αρέσουν πολύ τα γλυκά που ετοιμάζω. Στον Πάνο Ιωαννίδη αρέσουν τα πάντα. Τρώει όλα τα φαγητά που υπάρχουν στον κατάλογο. Στον Σωτήρη Κοντιζά αρέσει το λαχματζούν. Θα ήθελα να είμαι στην κριτική  επιτροπή του MasterChef, δίπλα στους κριτές. Από το περσινό MasterChef είχα ξεχωρίσει τη Μαργαρίτα».

MasterChef: Ο Σελίμ έγινε μπαμπάς - Η φωτογραφία από το μαιευτήριο


Βέβαια, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για τη μεγάλη του αδυναμία…τον γιο του Άρη. «Ο Άρης είναι η καρδιά μου. Η πρώτη λέξη που είπε ήταν μαμά αν και θα ήθελα να πει μπαμπά. Δε θα ήθελα ο γιος μου να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Ας κάνει κάτι άλλο, μάγειρας υπάρχει στο σπίτι».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by selim selguk (@selimselguk)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top