Άννα Βίσση: Το viral τραγούδι «Λουλακί» εμπνευσμένο από την καραντίνα

Το μήνυμα της τραγουδίστριας με αφορμή την κυκλοφορία του!

Το μουσικό δίδυμο Βίσση - Καρβέλα που έχει κάνει μαζί αμέτρητες επιτυχίες επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα εμπνευσμένο από την ιδιαίτερη περίοδο που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα λόγω Covid -19. 

Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλια της μητέρας της - Οι ευχές της Βανδή

Το κομμάτι με τίτλο «Λουλακί» αποτελεί μια ξεχωριστή μίξη ήχων που σκοπό έχει να δώσει μία νότα χαράς στην καραντίνα. Η Άννα Βίσση με αφορμή το music video για τη νέα της viral επιτυχία θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τον εγκλεισμό και τις μάσκες:

Άννα Βίσση: Δείτε τη να ποζάρει σε εξώφυλλο περιοδικού του 1976 - Αγνώριστη

«Χαίρομαι πολύ για τα σχόλια που διαβάζω από το πρωί που ανέβηκε το βίντεο. Από τότε που μου το έπαιξε ο Νίκος στην κιθάρα, μετά όταν γραφόταν στο στούντιο με τους φίλους μουσικούς, τραγουδιστές, άλλους συνεργάτες και τον αγαπημένο μου Μπάμπη Στόκα, μέχρι και σήμερα που ολοκληρώθηκε και έγινε εικόνα, μου προκαλεί ακριβώς το ίδιο συναίσθημα που προκαλεί στους περισσότερους από εσάς! Και είναι πολύ απλά χαρά, που λείπει εδώ και καιρό από την καθημερινότητά μας και μια ειρωνικά “διασκεδαστική” ματιά στην καραντίνα, τις μάσκες, την εξάρτηση από τα κινητά και την νταουνίλα που μας χρωματίζει ένα χρόνο τώρα!», έγραψε στα social media η καταξιωμένη τραγουδίστρια και, ευχαριστώντας τον κόσμο που αγάπησε και αυτό το τραγούδι της, συνέχισε: «εύχομαι το καλοκαίρι να έρθει σύντομα και να ‘ναι για όλους μας πιο “ελεύθερο”! Και να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε το Λουλακί παρέα “ξορκίζοντας” τον χρόνο που πέρασε... έστω και με μάσκες για λίγο ακόμα».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top