Μαρία: Θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας ή θα ρισκάρει τη θέση της;

Στο τέλος της ημέρας 15 παίκτες θα παραμένουν στο MasterChef 5

Τις μαύρες τους ποδιές φόρεσαν και στάθηκαν ενώπιον των τριών chef- κριτών απόψε ο Κωνσταντίνος, ο Ιωάννης και η Μαρία. Ήταν οι παίκτες που είχαν τις τρεις χειρότερες προσπάθειες στις μπάρες με σοκολάτα.

MasterChef 5: Τα χειρότερα πιάτα και ο εκνευρισμός της Μαρίας

Η Μαρία όμως, έχει στην κατοχή της την κάρτα ασυλίας. Έτσι, όταν ρωτήθηκε από τους κριτές αν θα τη χρησιμοποιήσει για να «σωθεί» και να μη μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησης, είπε πως θα τη χρησιμοποιήσει.

μαρια καρτα ασυλίας υποψήφιοι για αποχώρηση

Μαρία

Την απόφασή της αυτή, την έλαβε όμως με «βαριά» καρδιά, καθώς δεν ήθελε να σώσει τον εαυτό της και να διαγωνιστεί στη θέση της ο επόμενος παίκτης με τη χειρότερη προσπάθεια, Αντώνης.

MasterChef 5: Αυτός ο παίκτης είχε το καλύτερο πιάτο

«Εγώ ζήτησα από τη Μαρία να χρησιμοποιήσει την κάρτα της και να κατέβω εγώ να μαγειρέψω. Παλι καλά το έκανε, γιατί εγώ έχω ξυπνήσει σήμερα έτοιμος να μαγειρέψω και δεν ήθελα να την παρακαλάω από τον εξώστη να τη χρησιμοποιήσει για να κατέβω» είπε ο παίκτης στην κάμερα του διαγωνισμού.

masterchef 5 σήμερα

Ο Κωνσταντίνος, ο Αντώνης και ο Ιωάννης θα μαγειρέψουν στη δοκιμασία αποχώρησης απόψε

Έτσι, οι τρεις παίκτες που θα διαγωνιστούν απόψε σε ένα «ντέρμπι», όπως το αποκάλεσε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης είναι ο Κωνσταντίνος, ο Αντώνης και ο Ιωάννης. Στο τέλος της ημέρας, ένας τους θα μαζέψει τα πράγματά του και θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top