Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό»

Όσα είπε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk»

Σχεδόν 12 χρόνια μετά από την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ‘’Tik Talk’’ και μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για όλα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Tik talk

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Tik Τalk 

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. Δε γίνεται, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στο Facebook γιατί έχω συνέχεια αναφορές. Τόσες και τόσες γυναίκες και γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα της απώλειας. Καταλαβαίνω κάθε απώλεια, απλά βρίσκομαι σε μια φάση μετά από ένα χρόνο να μην τα έχω καταφέρει. Πρακτικά είναι σαν να κάνω ότι δεν έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχτώ. Ήταν πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό μου. Έχασα τους γονείς μου με πολύ ωραία σχέση, αλλά το εκλογίκευα. Με τον Θάνο έχουμε την ιδιαιτερότητα. Έχοντας 5 χρόνια απόσταση από μένα, δούλευε πατρικά, με προστάτευε. Είναι η πιο οδυνηρή σφαλιάρα», είπε για τον μεγαλύτερο αδερφό του που δεν είναι πια στη ζωή, φανερά συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην έναρξη της εκπομπής.

ΜΙΚΡΟΎΤΣΙΚΟΣ ΣΡΟΙΤΕΡ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον αδερφό του, Θάνο, που δε βρίσκεται πια στη ζωή

Τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον αδελφό του Θάνο

Στη συνέχει αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και σε όλες τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης που έρχονται τώρα στο φως της δημοσιότητας, ενώ έκανε λόγο για μια υπόθεση βιασμού που τον ενέπλεξαν στο παρελθόν.

«Είναι θετικό βήμα το ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο. Στην ουσία του δεν πέφτω από τα σύννεφα. Το θέμα είναι να προσπαθήσω με τη γνώση και την εμπειρία που έχω να αξιολογήσω τι γίνεται. Μπορεί να βγει ο καθένας και να πει ο Αντρέας με κακοποίησε σεξουαλικά. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Όποτε είχα εξουσία, αυτό το σκαλοπάτι δεν το χρησιμοποιούσα με τίποτα. Ποτέ δεν θα έβλεπα μία που εξαρτάται από μένα και να τη φλερτάρω» είπε μιλώντας γενικά στην αρχή ο γνωστός παρουσιαστής και στη συνέχεια πήγε τη συζήτηση σε μία δική του, άγνωστη ιστορία.

«Ήμουν παντρεμένος και μου χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα μια κυρία με τον σύντροφό της και λέει στη γυναίκα μου ‘’ο άντρας σας με βίασε’’. Εκεί ήταν ιστορία μιας παρανοϊκή. Και την κοιτάζω και λέω, '’κοίτα τι χάνω ο κερατάς. Παράνοια!'’ ''Βρείτε τα μόνοι σας'' είπε η γυναίκα μου. Βεβαίως και την τοποθέτησε η γυναίκα μου και την έβαλε στη θέση της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top