MasterChef - Μαρίνα: «Ο Ιωάννης ήξερε γιατί πρότεινε τη Χριστίνα να φύγει»

Έξαλλη η διαγωνιζόμενη με τον συμπαίκτη της

Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για τα backstage του MasterChef 5

Την Παρασκευή αλλά και το σαββατοκύριακο το MasterChef 5 μάς καθήλωσε στους καναπέδες μας. Η ήττα της κόκκινης ομάδας και η υπόδειξη της Χριστίνας ως πρώτης υποψήφιας προς αποχώρηση από τον αρχηγό της, Ιωάννη, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην ομάδα.

MasterChef 5: «Χαμός» στην Κόκκινη ομάδα μετά τις αποφάσεις του Ιωάννη!

MasterChef 5: Ο Διονύσης λέει στους κριτές ότι δε θέλει την ασυλία

Ο Ιωάννης βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» με την απόφασή του αυτή ειδικά όταν η Χριστίνα τελικά αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Η κάμερα των «Κου Κου» τρύπωσε στα backstage του MasterChef 5 και μίλησε με τους παίκτες. Η Μαρίνα έδωσε τη δική της εκδοχή για την επιλογή του Ιωάννη να προτείνει σαν υποψήφια προς αποχώρηση τη Χριστίνα.

MasterChef 5: Αποχώρησε η Χριστίνα και συγκινήθηκαν όλοι

masterchef 5

«Εμένα μου στοίχισε η αποχώρηση της Χριστίνας και σαν Αιγόκερως που είμαι, το κρατάω. Ήταν καθαρά στρατηγικό. Ήξερε ότι είχε πολύ καλή γεύση η Χριστίνα. Ήξερα ότι έπρεπε να βγει από τη μέση, γιατί είχε κάνει συμμαχία με εμένα και την Κωνσταντίνα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα.

masterchef 5

Ο Ιωάννης με τη σειρά του, είπε στην κάμερα ότι δε σκέφτηκε πριν πάρει τις αποφάσεις του αυτές: «Κράτησα την ασυλία για τον εαυτό μου γιατί δεν ήμουν έτοιμος να βγω στον ‘’τάκο’’. Ήταν ξεκάθαρα κάτι που δε σκέφτηκα πριν μιλήσω και προτείνω τη Χριστίνα για να φύγει και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν έφυγε από αυτή μου την επιλογή».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top