Παναγής Τζωρτζάτος: Δε θα συνεχίσει στην εκπομπή «Pop Up»

Η ανάρτηση του παρουσιαστή στο Instagram

Τον περασμένο Οκτώβριο ο ραδιοφωνικός παραγωγός έγινε πατέρας

Για χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ωστόσο, φέτος τον είδαμε και τηλεοπτικά στο πάνελ του «Pop Up»

Παναγής Τζωρτζάτος: Τα πρώτα λόγια μετά τον ερχομό του γιου του!

Ο Παναγής Τζωρτζάτος που βλέπαμε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μέχρι την περασμένη Παρασκευή, αποχώρησε από το πάνελ.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι του ζητήθηκε να περιορίσει την παρουσία του από καθημερινή, σε μία φορά την εβδομάδα, κάτι που δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα ο ραδιοφωνικός παραγωγός να μη συνεχίσει στην εκπομπή. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του. 

Αρναούτογλου-Λιανός: Πάντρεψαν τον συνεργάτη τους, Παναγή Τζωρτζάτο!

«Ο κύκλος του Pop Up σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα, αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι!! Τα "γιατί" και τα "πως" και τα "αλλά" πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία! Κρατάω μόνο τα καλά, γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους, επαγγελματίες την Ηλιάνα που είναι το πιο γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα που υπάρχει, την Αφροδίτη, την Φωτεινή, τον Κωνσταντίνο, τον Στελλάκο μου, την Ελεάνα, την Νανά και πολλούς ακόμα! Μοιράστηκα μαζί τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μόνο για αυτό θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου… Καλή συνέχεια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους… πάμε για άλλα», έγραψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top