Ξέσπασμα Ουγγαρέζου κατά Μουτσινά στο «Πρωινό» 

Η «σπόντα» και η απάντηση   

Στη «σπόντα» του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ απάντησε με δικές του αιχμές ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.   

Μουτσινάς-Μαλέσκου: Έκαναν στον «αέρα» follow ο ένας στον άλλον

«Μόλις πας σπίτι κάνε με unfollow να έχει η Φαίη να παίξει κάτι αύριο», είπε ο Μουτσινάς στην… Μπαλού για τη Φαίη Σκορδά, με αποτέλεσμα  να προκαλέσει την αντίδραση του Ουγγαρέζου 

«Αυτό τι ήταν τώρα; Σπόντα για εμάς; Θα βγουν κι από πάνω τώρα. Αφού το είχαν κάνει. Και το κάνανε και ζωντανά στην εκπομπή. Εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται γιατί το έκαναν στην εκπομπή και μάλιστα στην εκπομπή που κάνει τα νούμερα, του Νίκου. Εφόσον είναι πλάκα, ας κάνουν τα follow στο σπίτι τους να δει και η κάθε Φαίη και ο κάθε Ουγγαρέζος ότι έγινε follow» ανέφερε μετά την προβολή του βίντεο ο Δημήτρης. 

Ουγγαρέζος για Ιλένια: «Tην αγαπώ ως άνθρωπο, αλλά δε μου λείπει»

Ο ίδιος πρόσθεσε λίγο αργότερα, με αιχμές και για τη Μαλέσκου, λίγο πριν σηκωθεί από την καρέκλα του: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να πάει η Μαλέσκου στην εκπομπή του Μουτσινά και να το κάνουν live, εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top