Η Ελίφ λέει στη Ζουλιντέ πως δεν έχει οικογένεια

Συνταρακτικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας 14/12

Η Ράνα παίζει με τον Ταρίκ και εκείνος είναι έξαλλος επειδή δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα ή στα μηνύματά του. Ο Κερέμ μπαίνει στο γραφείο του και του λέει πως πρέπει να γιορτάσουν την πρόσφατη επιτυχία τους. Ο Ταρίκ τον ζηλεύει και του λέει να ηρεμήσει γιατί είναι ακόμα στην αρχή της καριέρας του. Στην πραγματικότητα ο Ταρίκ φοβάται μήπως ο Κερέμ αναλάβει την εταιρία και τον διώξει. Η Ζουλιντέ πηγαίνει την Ελίφ στο μαγαζί της Τουλάι μαζί με τον Εμιρχάν και της δίνει φαγητό. Η Ελίφ αισθάνεται καλύτερα. Η Τουλάι και η Ιντζί δεν είναι στο μαγαζί και η Ελίφ δεν έχει ιδέα πόσο κοντά είναι στους δικούς της ανθρώπους. Η Ρεϊχάν είναι με τη Γιλντίζ στην κουζίνα και κουτσαίνει επειδή παραπάτησε σε ένα ζευγάρι γόβες, που φόρεσε για την επίδειξη στην εταιρία του Κερέμ. 

Η Γιλντίζ της προτείνει να ξεκουράσει το πόδι της αλλά η Ρεϊχάν επιμένει να συνεχίσει να δουλεύει.  Το κουδούνι χτυπάει και η Ρεϊχάν ανοίγει την πόρτα. Είναι ο Κερέμ ο οποίος κάνει κάποια αστεία μαζί της με αφορμή τη μεταμόρφωσή της σε μοντέλο. Η Ρεϊχάν θυμώνει και θέλει να φύγει αλλά ο Κερέμ την αρπάζει από το χέρι και της ζητάει συγνώμη. Είναι όμως και οι δυο πεισματάρηδες και δεν συγχωρούν εύκολα ο ένας τον άλλο.  Ο Κερέμ χαρίζει στη Ρεϊχάν ένα ζευγάρι παπούτσια και εκείνη στην αρχή αρνείται να τα πάρει αλλά τελικά δέχεται το δώρο του. 

Η Ζουλιντέ κάνει δώρο στην Ελίφ μια ζακέτα. Είναι η ζακέτα που έραψε η Τουλάι για την Ελίφ, μετά από παράκληση της Ιντζί, η οποία εξακολουθεί να μη θυμάται τι συνέβη στο ατύχημα. Η Τουλάι με την Ιντζί κατευθύνονται στο μαγαζί αλλά λίγο πριν φτάσουν η Λεμάν ζητάει από την Τουλάι να μιλήσουν και πηγαίνουν σπίτι της.  Η Λεμάν απειλεί την Τουλάι και της ζητάει να διώξει από το μαγαζί τη Ζουλιντέ. Η Τουλάι της απαντάει πως δεν θα απολύσει τη Ζουλιντέ γιατί είναι σαν αδελφή της και δεν μπορεί να καταλάβει την επιμονή της Λεμάν.  Η Τουλάι φεύγει από το σπίτι της Λεμάν και η Ζουλιντέ από το μαγαζί μαζί με την  Ελίφ, έτσι δεν συναντιούνται.  Η Ζουλιντέ πηγαίνει την Ελίφ σπίτι της και της στρώνει το κρεββάτι να κοιμηθεί και επιστρέφει στο μαγαζί.  Εκεί λέει στην Τουλάι τι συνέβη και η Ιντζί θυμώνει επειδή έδωσε σε αυτό το κορίτσι που βρήκε τη ζακέτα που ετοίμασαν για την Ελίφ. Η Τουλάι μαλώνει την Ιντζί και της λέει πως η Ελίφ θα ήταν χαρούμενη αν μάθαινε πως η Ζουλιντέ έδωσε τη ζακέτα σε κάποιον που την είχε πραγματικά ανάγκη. Η Ιντζί θέλει να δει το κορίτσι και η Ζουλιντέ την καλεί σπίτι της μετά τη δουλειά.  Ο Κερέμ εξηγεί στην οικογένειά του πως η Ρεϊχάν τους βοήθησε με την παρουσίαση. Η Ματσιντέ χαίρεται όταν το ακούει αλλά η Χουμεϊρά δεν είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση.

Αργότερα, η Ζουλιντέ ρωτάει την Ελίφ για την οικογένειά της και εκείνη της απαντάει πως είναι στον παράδεισο. Η Ελίφ συνεχίζει λέγοντας πως δεν έχει οικογένεια αλλά υπάρχει κάποια που είναι σαν αδελφή της, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα της Ιντζί. Η Ελίφ είναι λυπημένη και η Ζουλιντέ αλλάζει θέμα συζήτησής.  Ο Κερέμ αναζητά στην κουζίνα τη Ρεϊχάν και η Γιλντίζ του λέει πως ξεκουράζεται επειδή πονάει το πόδι της. Ο Κερέμ νιώθει άσχημα γιατί καταλαβαίνει πως οφείλεται στα ψηλοτάκουνα παπούτσια που φόρεσε στην επίδειξη της εταιρίας για να τον βοηθήσει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top