Χαμός στο Happy Day με τις δηλώσεις της Τούνη για τα 800 ευρώ!

Ο Δημήτρης Παπανώτας έγινε έξαλλος όταν άκουσε τη συνέντευξη

Η συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη για τα επιδόματα του κορωνοϊού στην εφημερίδα «On Time» έχει προκαλέσει σάλο όχι μόνο στα social media αλλά και στις εκπομπές. 

«Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», δήλωσε η γνωστή Influencer. 

Τούνη: Απαντά στις αντιδράσεις για τη δήλωσή της περί 800€ & «τεμπέληδων»

Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν και στην εκπομπή «Happy Day» όπου «άναψαν φωτιές».

Ο Δημήτρης Παπανώτας έγινε έξαλλος όταν άκουσε τη συνέντευξη, ενώ διαπληκτίστηκε έντονα με τον Κώστα Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου: 

«Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι τα 800 δεν έχουν δοθεί ακόμα. Και μέχρι πρότινος ήταν 500. Ότι υπάρχει άνθρωπος που χαίρεται που παίρνει 500 ευρώ; Τι να πρωτοπληρώσεις; Ρεύμα, νερό, τηλέφωνο;» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν μυαλά στα οποία δεν μπορείς να εμβαθύνεις. Ας μην είναι η Ιωάννα Τούνη, μπορεί να είναι ο Μπουκόφσκι! Αλλά δεν καταλαβαίνω... ότι υπάρχει κόσμος, κατά την κυρία Τούνη, που χαίρεται που έχουμε πανδημία, που πεθαίνει ο κόσμος στα νοσοκομεία, που έχασε τη δουλειά του και κάθεται στο σπίτι του και παίρνει 800 ευρώ!».

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ρίξει λίγο τους τόνους και είπε: «Νιώθω την ανάγκη να πω ότι μπορεί να έχει κάποιο δίκιο σε αυτό που λέει, αλλά το είπε με τον λάθος τρόπο. Γιατί το να κουνήσεις το δάχτυλο και να πεις «εσείς οι τεμπέληδες που δεν σας νοιάζει εμείς οι επιχειρηματίες που σηκώνουμε και τα βάρη του ενοικίου…». Δικαιώνω και κάποιους από αυτούς που ενοχλήθηκαν γιατί είμαστε σε μια περίοδο που τα νεύρα είναι τεταμένα, που υπάρχει το άγχος που θα μας πάει όλη αυτή η ιστορία, απλά, καμιά φορά, είναι τι λες και πώς το λες. Καμιά φορά, ο τρόπος που λες κάτι και πώς το επικοινωνείς με τη γλώσσα του σώματος, μπορεί να ενοχλήσει.  Ήθελε διευκρίνιση και όχι με ύφος όλοι τεμπέληδες. Ότι εσύ η εργασιομανής και όλοι οι άλλοι είναι τεμπέληδες; Θέλει λίγο προσοχή και λίγο σεβασμό για να μη βγεις στη σέντρα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top