Ο Δημήτρης Σκουλός συμμετείχε ως guest κριτής στο πολωνικό GNTM

Τι τον ρωτούν όταν τον συναντούν στον δρόμο;

Τα τελευταία τρία χρόνια απολαμβάνουμε τον Δημήτρη Σκουλό στην κριτική επιτροπή του GNTM. Πριν από λίγο καιρό ο καταξιωμένος φωτογράφος συμμετείχε στον ημιτελικό του Πολωνικού Next top model, ως guest κριτής.

«Συμμετείχα στο Πολωνικό Next Top Model που προβάλλεται για 9η σεζόν και είναι το νούμερο ένα show εκεί. Ο ημιτελικός έγινε σε ένα φοβερό ιστιοφόρο της δεκαετίας του ’60. Ταξιδέψαμε στον Σαρωνικό, πήγαμε μέχρι την Αίγινα και η φωτογράφιση έγινε πάνω στο σκάφος. Ήταν πέντε μοντέλα, τρία κορίτσια και δύο αγόρια. Η φωτογράφιση έγινε εν κινήσει. Είχε κάποιες δυσκολίες γιατί εκείνη τη μέρα είχε το χειρότερο καιρό του μήνα. Είχε 6,7 μποφόρ και κουνιόμασταν πολύ αλλά στο τέλος όλα πήγαν τέλεια», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

«Οι παίκτες και οι παίκτριες του Πολωνικού Next Top Model ήταν υπέροχοι. Εμένα μου άρεσε πολύ ένα μοντέλο που λεγόταν Marios. Όπως λέει και η Βίκυ είναι “υπερσυγκλό”. Δεν ήταν δύσκολο να μιλήσω σε παίκτες που δεν ξέρω γιατί ήταν μοντέλα και είναι κάτι που κάνω στη δουλειά μου 20 χρόνια . Η δυσκολία ήταν που φορούσα συνέχεια τη μάσκα. Δεν την έβγαλα ποτέ, ούτε στην κριτική μου. Το να κάνεις κριτική με όλες τις ορολογίες σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική σου δεν είναι και το πιο εύκολο, αλλά το κάνω χρόνια. Για να καταλάβεις πόσο καλά ήταν τα μοντέλα πέρασαν και οι πέντε δεν υπήρξε αποχώρηση στον ημιτελικό», πρόσθεσε ο ίδιος μιλώντας γι’ αυτή την εμπειρία που βίωσε.

Όσο για το ελληνικό GNTM 3 και τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον συναντούν στον δρόμο ανέφερε: «Με ρωτάνε στο δρόμο ποιος θα κερδίσει το GNTM. Δεν ξέρω, παίζουν στοίχημα; Επίσης μου λένε ότι από κοντά είμαι πιο ψηλός είμαι 1,92 αλλά δεν φαίνεται, αφού κάθομαι συνέχεια».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top