GNTM-Πνιγόταν η Ρασέλ και ο Παναγιώτης είπε: «Άντε πνίξου να ησυχάσουμε!»

«Δεν μπορώ… Πνίγομαι» φώναζε εκείνη

Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM έρχονται αντιμέτωποι με άλλο ένα απαιτητικό concept και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα, που φέρει.

Με το επίπεδο δυσκολίας συνεχώς να ανεβαίνει, τα επίδοξα top models καλούνται να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στοn φακό του Διονύση Κούτση. 

GNTM 3: Τα κλάματα της Παρασκευής βγαίνοντας από την πισίνα!

Η εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφιση για λογαριασμό καμπάνιας χυμών, απαιτεί τεχνική, ψυχραιμία, χάρη και στοιχεία υποκριτικής. Ομάδα εξειδικευμένων δυτών, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στα παιδιά, εγγυώμενοι την ασφάλεια τους. Ωστόσο, τα πολλαπλά ζητούμενα κάτω από το νερό δυσκολεύουν τα μοντέλα πολύ περισσότερο από τις αρχικές τους προβλέψεις.

Πρώτη στη δοκιμασία ήταν η Ρασέλ, η οποία δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Νόμιζε ότι πνίγεται, με αποτέλεσμα να χρειαστούν πολλές προσπάθειες για να κατέβει στην πισίνα.

GNTM: Αυτή είναι η δοκιμασία που θα δυσκολέψει τα μοντέλα!

«Παιδιά δεν μπορώ! Πνίγομαι… Ήπια πάλι νερό» φώναζε, με τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο να λέει στην κάμερα:

«Από τη μία λέω, άντε πνίξου να ησυχάσουμε γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ μαζί σου. Από την άλλη, λέω άνθρωποι είμαστε. Τη λυπήθηκα, ήθελα να έχει μία λήψη και να φύγει από τα χάλια μούτρα που έχει».

Ρασελ GNTM

Στο τέλος, η Ρασέλ μπήκε κάτω από το νερό, χωρίς να προλάβει να φτάσει στο σημείο που έπρεπε, απλά για να έχει το κλικ.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top