Σωτήρης Κοντιζάς: «Όπως είμαι στο MasterChef, έτσι είμαι και στις κουζίνες»

O γνωστός σεφ έδωσε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε για τις σχέσεις του με την Ιαπωνία και την αγάπη του για τον ιαπωνικό κινηματογράφο αλλά και για το Master Chef.

O γνωστός σεφ δήλωσε: «Έχω πάει καλοκαίρι και χειμώνα στην Ιαπωνία. Δεν την έβλεπα ως τουρίστας. Πηγαίναμε στον θείο και στην γιαγιά. Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι πιο μικρός αισθανόμουν και λίγο ξένος στην Ελλάδα και λίγο ξένος στην Ιαπωνία. Πλέον δεν νιώθω ξένος στην εδώ. Εκεί έχω να πάω από το 2010 και δε θα νιώθω τόσο οικεία. Αλλά μου λείπει. Στο σχολείο με φώναζαν Fujitsu. Δεν είναι μπούλινγκ, απλά είναι αυτή η ηλικία που είναι σκληρή.»

Κοντιζάς: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η σύζυγός του, Δέσποινα

Για το MasterChef είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Με έχουν ρωτήσει πάρα πολλές φορές. Ρε εσύ σου λένε να είσαι αυστηρός; Αφού εγώ σε βλέπω live που μιλάμε και είσαι μια χαρά άνθρωπος γλυκύτατος. Δεν μας έχουν δώσει κανένα ρόλο. Σίγουρα όταν μας διάλεγαν μπορεί να είπαν αυτός στην κουζίνα μέσα είναι έτσι. Όπως είμαι στην εκπομπή, έτσι είμαι και στις κουζίνες.»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top