Ευτυχία Φαναριώτη: Η «Ρόδη» επιστρέφει στο «Καφέ της Χαράς»!

Για ποιο ρόλο στη σειρά είχε περάσει οντισιόν;

Η Ευτυχία Φαναριώτη συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς». Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Οκτώβριο και αναμένεται να δούμε και τη «Ρόδη».

«Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς που ξεκινάει τον Οκτώβριο. Σε κάποια επεισόδια και ανυπομονώ να δω τι έχουν γράψει ο Χάρης και η Άννα για τον ρόλο μου. Δε μου έχουν πει ακόμη», είπα αρχικά η ηθοποιός.

Ευτυχία Φαναριώτη

Στη συνέχεια, η Ευτυχία Φαναριώτη προχώρησε και σε μια αποκάλυψη λέγοντας πως είχε περάσει οντισιόν για τον ρόλο της δασκάλας.

«Είχα κάνει οντισιόν για τον ρόλο της δασκάλας, που τον είχα διαβάσει ως ρόλο και μου άρεσε πάρα πολύ. Τελικά τον πήρε μία άξια και ταλαντούχα συνάδελφος η Σοφία Μουτίδου. Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα, γιατί όταν το έμαθα ήταν η μέρα των γενεθλίων μου και νόμιζα ότι με πήρε ο Χάρης για να μου πει χρόνια πολλά. Μετά από λίγο καιρό ο Χάρης με ξαναπήρε και μου λέει Ευτυχία σου έχω γράψει κάτι πολύ ωραίο για να σε αποζημιώσω. Ήταν ένας ρόλος εξαιρετικός, ευφάνταστος κι αγαπήθηκε πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν είχα ξαναβγεί. Το Καφέ της Χαράς δεν ήταν απλά μια βοήθεια, έγινα γνωστή από αυτό.», πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top