MasterChef 4: Ο Τζον αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής!

Σε κλίμα συγκίνησης τον χαιρέτησαν οι κριτές και οι συμπαίκτες του

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ήταν οι τρεις κριτές τόσο από το πιάτο του Σταύρου όσο και του Τζον στη δοκιμασία του Α' Ημιτελικού, όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ωστόσο, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες ο Σταύρος ήταν καλύτερος κι έτσι πέρασε στην επόμενη φάση, με τον Τζον πολύ συγκινημένο να αποχωρεί.

«Δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Έχω μάθει πάρα πολλά, έχω κερδίσει πολλά… βγαίνοντας από ‘δω είναι αυτά που θα πάρω μαζί του» είπε ο Τζον, με τον Σταύρο να λέει ότι η αποχώρηση του φίλου του τον έκανε να μη χαρεί αυτή του τη νίκη.

MasterChef 4: Ξέσπασαν σε κλάματα οι δύο φίλοι, Τζον και Σταυρής

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε  να πει μόνο τα καλύτερα για τον τελευταίο παίκτη που έχασε από την ομάδα του, με τον Τζον να παραμένει πολύ συγκινημένος. Στο λαμπρό μέλλον που τον περιμένει στις κουζίνες αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Νιώθω περήφανος ότι από όλα τα MasterChef που έχουν γίνει, είμαι ο πρώτος μη Έλληνας που έχω φτάσει τόσο μακριά» δήλωσε ο παίκτης από τις Φιλιππίνες.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν οι συμπαίκτες του, με τον Σταυρή να μην μπορεί να αφήσει από την αγκαλιά του τον φίλο του.

Εκτός MasterChef και η Μαρία - Η πρόταση που της έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης

«Θέλω να πω στους ανθρώπους που ασχολούνται με τη μαγειρική να μην τα παρατάνε με τίποτα. Μην πιστεύουν κανέναν εκτός από τον εαυτό τους. Αν σκέφτονται, αν φοβούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο MasterChef, τους παρακαλώ να κάνουν αυτό το βήμα, γιατί δε θα το μετανιώσουν ποτέ!» είπε κλείνοντας ο Τζον.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top