Τα δάκρυα του Σταυρή και του Τζον στον ημιτελικό του MasterChef 4!

Ποιους θέλει να... φάει λάχανο η Μαρία;

To MasterChef 4 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, αφού απόψε θα δούμε τον ημιτελικό του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Σταύρος, Τζον, Μαρία και Σταυρής καλούνται να αποδείξουν στους κριτές ότι αξίζουν να βρεθούν στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

MasterChef 4: Απόψε ο ημιτελικός - Θα αναδειχθούν οι δύο φιναλίστ!

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» βλέπουμε τους τέσσερις φιναλίστ να κάνουν τον απολογισμό τους για όλα αυτά που έζησαν από τη στιγμή που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό μέχρι σήμερα.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρία δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος: «Δε φοβάμαι κανέναν αντίπαλο, δεν έχω δεθεί με κανέναν εκτός από τον Δημήτρη, ο οποίος δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, οπότε όλους θέλω να τους φάω λάχανο, τέλος».

Παρακολουθήστε όλα τα επεισόδια του MasterChef 4

Στη συνέχεια την ακούμε να λέει ότι ο Σταύρος έχει καλύτερη απόδοση από τον Σταυρή, αλλά ο Σταύρος είναι χαμηλών τόνων και δεν καυχιέται. «Δεν μου άρεσε που από την αρχή ο Σταυρής έλεγε πως εκείνος είναι ο νικητής. Έχει κάνει πολλές «πατάτες» (σε δοκιμασίες)», πρόσθεσε η Μαρία.

Ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που στο τέλος της ημέρες θα φύγουν με την πικρή γεύση της αποτυχίας; Γιατί  Σταυρής και Τζον ξεσπούν σε κλάματα on camera;

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top