MasterChef: Ηρακλής-Ιωάννης σχολίασαν το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας

Ποια είναι η άποψή τους για τη Ντέμη;

Τον Ιωάννη και τον Ηρακλή από το MasterChef είχαν καλεσμένους στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τετάρτης, όπου σχολίασαν το επεισόδιο της Τρίτης και την ήττα της μπλε ομάδας.

MasterChef: Ο Δημήτρης κέρδισε την ασυλία και η Μαρία τον είπε αναίσθητο!

Θα χρησιμοποιήσει ο Γιώργος την κάρτα ασυλίας για να «σώσει» κάποιον από την ηττημένη ομάδα, αφού η δική του κέρδισε; Ο Ιωάννης πιστεύει ότι o αρχηγός της κόκκινης ομάδας που κέρδισε, δε θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας, ίσως μόνο αν θέλει λόγω στρατηγικής να «σώσει» κάποιον. Ο Ηρακλής πάλι πιστεύει ότι θα χρησιμοποιήσει την κάρτα για τον Τζον ή ακόμα και τη… Μαρία! «Επειδή είχε πει ότι θέλει να φύγει η Ντέμη» συμπλήρωσε ο Ηρακλής, απαντώντας στους έκπληκτους παρουσιαστές.

Οι δυο πρώην παίκτες σχολίασαν τη Ντέμη, αλλά και τον χαρακτηρισμό «νυφίτσα» που είπε για τον Γιώργο. Ο Ιωάννης θεωρεί ότι έχει πέσει η απόδοση της παίκτριας και για να χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς δεν είναι νηφάλια.

MasterChef: Ηρακλής και Ηλίας σχολίασαν τη δοκιμασία στο Orient Express!

Ο Ηρακλής θεωρεί ότι η κλίκα με τον Δημήτρη και τη Μαρία την έχει επηρεάσει πολύ. «Η πιο ισχυρή προσωπικότητα στην κλίκα αυτή είναι ο Μπέλλος» ισχυρίστηκε ο Ιωάννης. «Σε καμία περίπτωση δεν είναι χαζούλης όπως είπε η Μαριάννα, αντίθετα είναι πανέξυπνος, πολύ καλός μάγειρας κι αυτό θα τον προχωρήσει στον διαγωνισμό» συμπλήρωσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top