Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Το αντιμετώπισα σαν έναν πρώην!»

Όσα είπε για την αντικαταστάτριά της Κατερίνα Στικούδη

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στο νέο κύκλο του «My Style Rocks» και το πολυσυζητημένο γεγονός ότι φέτος δεν το παρουσιάζει!

«Είναι μια δουλειά και την αντιμετωπίζω καθαρά, ξεκάθαρα ως δουλειά. Σίγουρα ήθελα να το κάνω αλλά, οκ, πάμε παρακάτω. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κάθεται πάνω από το χυμένο γάλα και προβληματίζεται. Συνέβη, τελείωσε, πάμε παρακάτω» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου η Queen Dina.

Τι είπε στον «αέρα» η Ελένη Μενεγάκη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Έχω πάει στην επόμενη σελίδα μου, στο επόμενο βήμα μου» πρόσθεσε με χαμόγελο. «Η εκπομπή δεν μου ανήκει, δεν είναι δικό μου το φορμάτ. Δεν γεννήθηκα και είπα το "My Style Rocks" το παντρεύτηκα. Το έκανα μια χρονιά και δεν σημαίνει ότι έχω νεύρα ή δυσαρέσκεια. Με τους συνεργάτες μου έχω φανταστική επαφή, προχθές ήμουν με τον Στέλιο Κουδουνάρη στην Άννα Βίσση. Με τους ανθρώπους της παραγωγής ανταλλάξαμε ευχές όπως κάθε χρόνο. Δεν είμαι εγώ, οκ, για κάποιους λόγους. Ο καθένας κάτι σκέφτεται για να φτιάξει μια εκπομπή. Από κει και πέρα, ναι, είδα την πρεμιέρα για να έχω μια άποψη» δήλωσε.

«Είδα που άλλαξαν το πλατό, την καινούργια επιτροπή, τον Στέλιο πως είναι μέσα σε όλο αυτό και φυσικά την Κατερίνα που είναι μια κούκλα. Είναι κάτι άλλο, αυτό που ήθελαν κιόλας να πετύχουν» είπε η Κωνσταντίνα για την Κατερίνα Στικούδη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει μαζί με τη μαμά της - Δείτε πόσο μοιάζουν

«Δε θα είμαι αντικειμενική, γιατί την έκανα αυτή την εκπομπή. Πώς μπορώ να είμαι αντικειμενική;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. «Το αντιμετώπισα σαν έναν πρώην! Τον αγάπησα, δέθηκα, πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί του αλλά είναι πρώην και η ζωή μου δείχνει ότι έχω να κάνω κάτι άλλο» συμπλήρωσε με νόημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top