Παπαθωμά-Τσαρούχας: Παραλίγο να παίξουν μαζί στις «Άγριες Μέλισσες»

«Είναι ευλογία που συμμετέχω στη σειρά»

Για τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο της «Βιολέτας» μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά στη Δήμητρα Καλφούντζου και τους «Κου Κου», αποκαλώντας «ευλογία» αυτή της την τηλεοπτική δουλειά.

Πώς θα ήταν η συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της Πασχάλη Τσαρούχα, που είχε ακουστεί ότι θα υποδυόταν τον «Δούκα» στη σειρά; «Θα είχε πολύ ενδιαφέρον γιατί ο Πασχάλης θα ήταν και πολύ καλός στον ρόλο» απάντησε η ηθοποιός.

Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του Πασχάλη Τσαρούχα και της Θεοφανίας Παπαθωμά 

Παπαθωμά: Ο χωρισμός από τον Πασχάλη ήταν ένας ξεριζωμός, ένα θάνατος

Η ηθοποιός σχολίασε και την κριτική που της κάνει ο μεγάλος της γιος ο Αχιλλέας που βλέπει τη σειρά. «Στον γιο μου αρέσει πολύ η σειρά. Του έχω πει τι θα γίνει σε μια σκηνή που δεν είναι πολύ καλή και μου λέει Μην την κάνεις μαμά!».

Από όταν το ζευγάρι ήταν παντρεμένο και πολύ ευτυχισμένο! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Θεοφανία απάντησε χιουμοριστικά και στον λόγο που δε συμμετείχε, λόγω παλιάς γνωριμίας, στο «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Μία από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από την υποκριτική, η φυσικά όμορφη Θεοφανία, αποκάλυψε για πιο λόγο την αγαπούν. «Με αγαπούν οι γυναίκες γιατί δεν κλέβω άντρες… το γράφω στο κούτελό μου» είπε γελώντας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top