FF σε Ελευθερία: «Δε σε θέλουμε εδώ. Ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ»

Ο «πόλεμος» συνεχίζεται

Στο GNTM ο «πόλεμος» των FF με την Ελευθερία συνεχίζεται!

Στο σημερινό επεισόδιο τα κορίτσια της περιβόητης «ομάδας των κακών» θέλησαν να κάνουν μία ακόμα συζήτηση με την Ελευθερία, με την οποία και συγκατοικούν στο ίδιο δωμάτιο.

GNTM 2019: Φώναζαν τα κορίτσια - Αποκαλύφθηκε το στήθος παίκτριας!

GNTM ή ...αγώνας δρόμου; Ποια κατάφερε να τερματίσει πρώτη;

Συγκεκριμένα, η Μαρτίνα της είπε ότι ενοχλήθηκε που τη διάλεξε προς αποχώρηση μαζί με τη Σουζάνα και την Ασημίνα, καθώς αισθάνονται ότι τις εκμεταλλεύεται:

«Χθες έγινε κάτι που εμένα με ενόχλησε, όχι το ότι με διάλεξες, αλλά το ότι είπες ότι δεν έχουμε έρθει κοντά. Δεν σε θέλω εδώ. Δεν σε θέλουμε μετά από αυτό που έγινε. Σου δίνω δύο επιλογές αυτή τη στιγμή: ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ. Πες μου που είναι η βαλίτσα σου και στα μαζεύω εγώ. Έχω όλη την καλή διάθεση να σου μαζέψω τα πράγματα. Είμαστε πέντε και οι πέντε δε σε θέλουμε».

«Σε βοηθάμε στα πάντα, σου βάζουμε πλυντήρια, σου δίνουμε τα ξεβαφτικά μας, είναι σαν να μας χρησιμοποιείς. Έχουν αδειάσει δύο δωμάτια και δεν πηγαίνεις εκεί!», είπε η Ασημίνα και ταυτόχρονα οι υπόλοιπες FF τόνισαν ότι δε θέλουν πια την Ελευθερία στο δωμάτιό τους, γιατί τις χρησιμοποιεί, ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε η Κάτια όταν ξέσπασε και είπε στην Ελευθερία ότι είναι ό,τι πιο διπρόσωπο έχει γνωρίσει. 


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top