Βάσω Λασκαράκη: Απαντά γιατί παντρεύτηκε νωρίτερα με τον Λευτέρη Σουλτάτο!

«Στους 6 μήνες σχέσης αποφασίσαμε να πορευθούμε μαζί»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ξάφνιασαν τους πάντες όταν παντρεύτηκαν ξαφνικά τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή στιγμή με την κόρη της

Βάσω Λασκαράκη: Οι «κόντρες» στο ΟΑΚΑ με τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Μας δείχνουν το σαλόνι του σπιτιού τους


Γι’ αυτή τους την απόφαση μίλησε η ταλαντούχα ηθοποιός τονίζοντας παράλληλα ότι δεν το ήξεραν ούτε οι δικοί τους άνθρωποι.

«Ο γάμος μας έγινε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Η κανονική μας ημερομηνία, το αρχικό μας σχέδιο, ήταν να γίνει 29 Ιουνίου, αλλά επειδή άρχισε να μαθαίνεται και να το ψάχνουν πολλοί, αποφασίσαμε μία εβδομάδα πριν το Πάσχα να γίνει. Χτύπησαν τα καμπανάκια. Ούτε καν οι δικοί μας δεν το ξέρανε», είπε στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», στην οποία έκανε ποδαρικό.

Η Βάσω Λασκαράκη πρόσθεσε ότι απόλαυσε πολύ την ημέρα του γάμου της, αφού έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα κατάφερε να τη βιώσει καλύτερα. «Θέλαμε να είμαστε μόνοι μας και να κρατήσουμε για εμάς. Ήταν πολύ ωραία. Μπόρεσα και εγώ να το βιώσω καλύτερα!».

Η ηθοποιός και ο σεφ από τους πρώτους έξι μήνες της σχέσης τους κατάλαβαν ότι θα πορευθούν μαζί στη ζωή, ενώ μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους, δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη.    

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top