Πέντε νέες παιδικές σειρές κάνουν πρεμιέρα στο Star!

Μείνετε συντονισμένοι στις 14 -15 Σεπτεμβρίου

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει αλλά τα Σαββατοκύριακα ανήκουν στα παιδιά και στην πολύχρωμη, διασκεδαστική, χαριτωμένη, περιπετειώδη, μαγική, τρυφερή, χαρούμενη Starland,  την αγαπημένη ζώνη παιδικών!

Το Σαββατοκύριακο 14 -15 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η ανανεωμένη Starland!

Από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 13:10 το μεσημέρι, ένα μοναδικό υπερθέαμα με νέους φανταstarικούς, κινούμενους ήρωες αλλά και με όλους τους γνωστούς και πάντα αγαπημένους Beyblade Burst, Sylvester & Tweety Mysteries, Daffy Duck Show, Ben and Holly’s Little Kingdom, Robocar Poli, Πέππα, το γουρουνάκι, Οι Ευχούληδες: Το πάρτι συνεχίζεται, Η Μάσα και ο Αρκούδος, Bobby and Bill, Κουταβοφιλαράκια, Pj Masks, Μαλλιά κουβάρια: Η σειρά, Miraculous Ladybug, Barbie, Scooby Doo Mystery Incorporated,New Looney Tunes!

Τα παιδιά τα Σαββατοκύριακα «ψηφίζουν» εδώ και χρόνια Starland, την καλύτερη ζώνη παιδικών, που είναι 1η στην προτίμησή τους!

Οι 5 νέες… μεταγραφές στην ομάδα της Starland είναι καταπληκτικές και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν να την κρατούν στην κορυφή!
 
ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ

   Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2018

Πρεμιέρα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 09:15.

Ένα μωρό, που φοράει κοστούμι, γραβάτα, κρατάει χαρτοφύλακα και διοικεί πολυεθνικές δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο. Για την οικογένεια Τέμπλετον είναι μια καθημερινότητα. Δεν τίθεται  βέβαια ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Το μωρό ήρθε ξαφνικά στη ζωή τους και την άλλαξε οριστικά και μέσα από αντίξοες συνθήκες έμαθε στον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Τιμ, ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη.
O μικρός αρχηγός από κούνια έχει πλέον παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία Baby Corp, υπεύθυνη για την παραγωγή και την ευζωία των μωρών, αφού προτίμησε τελικά την οικογενειακή θαλπωρή κοντά στους Τέμπλετον και τον μεγάλο του αδελφό, Τιμ. Ωστόσο διατήρησε ένα πόστο προϊσταμένου μίας ομάδας υπεύθυνης για την περιοχή του, έχοντας πάντα σύμμαχο και σύμβουλο τον Τιμ, ο οποίος συνήθως  είναι και η φωνή της λογικής. Της λογικής ενός μικρού παιδιού!


Οι προκλήσεις είναι πολλές. Αρχικά ο νέος διευθύνων σύμβουλος, ένα παχύσαρκο μωρό γερμανικής καταγωγής, αντιπαθεί τον αρχηγό από κούνια και ψάχνει συνεχώς αφορμή για να τον απολύσει.  Η μεγαλύτερη απειλή όμως ακούει στο όνομα Μπούτσι Κάλικο, ένας παρανοϊκός τύπος, που προωθεί την αγάπη προς τα γατάκια και όχι προς τα μωρά. Μέσα σε όλες αυτές τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο αρχηγός από κούνια καλείται να διατηρήσει μία ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την οικογενειακή ζωή, την σπουδαιότητα της οποίας του υπενθυμίζει συχνά ο μεγάλος του αδερφός, Τιμ...
Η σειρά «Boss Baby» ασχολείται με επίκαιρα θέματα, που αφορούν μικρούς και μεγάλους. Η νοοτροπία των πολυεθνικών επιχειρήσεων, η αγάπη για την οικογένεια, η συνέπεια, η φροντίδα αυτών που έχουν ανάγκη, η διαφορετικότητα των προσωπικοτήτων, η πρώτη αγάπη, η ομαλή είσοδος των παιδιών στην εφηβεία, είναι μόνο μερικά από τα θέματα, που πραγματεύεται η σειρά μέσα από τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες των χαριτωμένων αδελφών Τέμπλετον.  
Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη ταινία, εμπνευσμένη από το εικονογραφημένο best seller της Μάρλα Φρέιζι.
***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ: Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΗ  
 

Παιδική σειρά αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2010 – 2019

Πρεμιέρα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 07:30.

Η παιδική σειρά-φαινόμενο με τα αγαπημένα πόνι της Hasbro, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
Στη μαγική χώρα της  Equestria,, η πανέξυπνη μονόκερος Twilight Sparkle είναι προστατευόμενη της Princess Celestia. Όταν η Twilight Sparkle πηγαίνει στο Ponyville για να επιβλέψει μια γιορτή, έρχεται αντιμέτωπη με την επιστροφή μιας μεγάλης απειλής.
Η Twilight Sparkle καταφέρνει να επικρατήσει με τη δύναμη της φιλίας, που ανακαλύπτει εκεί με  τη βοήθεια από πέντε πόνι, την Applejack, την Rarity, την Fluttershy, την Rainbow Dash και την Pinkie Pie, που κάθε ένα αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό πρόσωπο της φιλίας.  Τώρα όμως  η Twilight Sparkle νιώθει το χρέος να μάθει περισσότερα.
Η Twilight Sparkle και οι νέοι φίλοι της αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής, από προσωπικά προβλήματα ως και σοβαρότατες απειλές για
τη γη τους, με μοναδικό όπλο τη μαγεία, που δημιουργεί η δυνατή φιλία…
Η σειρά από το 2012 έχει κερδίσει 21 βραβεία σε διάφορες διοργανώσεις.
***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

LEO & TIG

 Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων ρωσικής παραγωγής 2017

Πρεμιέρα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 08:00.

Οι περιπέτειες μια μικρής, ανήσυχης λεοπάρδαλης,  που ονομάζεται Leo και του καλύτερου του φίλου, της τίγρης  Tig.
Ο Leo είναι πολύ περίεργος, γρήγορος, ανήσυχος, γενναίος, εφευρετικός και… άτακτος. Είναι ένας αληθινός φίλος, ο οποίος με προθυμία βοηθά όλους όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα  Είναι ένας ακούραστος ερευνητής, που καθημερινά βρίσκει ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα πράγματα στα απλούστερα αντικείμενα, που τον περιβάλλουν.  
Ο  Tig είναι μια τίγρη μωρό. Είναι δυνατός και ευγενικός. Ο Tig είναι προσεκτικός και κάποιες φορές λίγο δειλός αλλά πάντα ειλικρινής και αληθινός φίλος, ο οποίος είναι έτοιμος να βοηθήσει, ξεπερνώντας όλους τους φόβους του, αν χρειαστεί. και να κάνει την πράξη.
Κάθε μέρα, ο Leo και ο Tig παίζουν και κάνουν νέες ανακαλύψεις. Οι δύο φίλοι εξερευνούν το καταπληκτικό περιβάλλον της Άπω Ανατολής, μαθαίνουν καινούρια πράγματα για τον κόσμο γύρω τους και τους κατοίκους του. Μέσα από τις περιπέτειές τους, ο Leo και ο Tig μαθαίνουν να είναι φιλικοί και ευγενικοί, να βοηθούν ο ένας τον άλλον και να σέβονται τη φύση.
***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη


Η ΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ


Παιδική σειρά καναδικής παραγωγής 2017

Πρεμιέρα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 08:45.

Η  Τρου, είναι η μεγαλόκαρδη και ατρόμητη 8χρονη φύλακας του Βασιλείου του Ουράνιου Τόξου.

Με τη βοήθεια του καλύτερου της φίλου, του γάτου Τεμπέλη, χρησιμοποιεί τις ευχές του Δέντρου των Ευχών για να προστατεύσει τους ευχάριστους και φανταστικούς πολίτες της θαυμάσιας, πολύχρωμης γης και να τους σώσει από κάθε δυσάρεστη κατάσταση.  

Η Τρου είναι η μόνη, που έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί τις μαγικές δυνάμεις του Δέντρου των Ευχών και να λύσει όλα τα προβλήματα στο βασίλειο του Ουράνιου Τόξου, χρησιμοποιώντας φαντασία,  ευαισθησία και ενσυναίσθηση!
***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΡΟΛ

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής και μεξικανικής συμπαραγωγής 2016
 Πρεμιέρα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00.

Ο Τζιμ Λέικ, ένας συνηθισμένος έφηβος, ανακαλύπτει τυχαία ένα μυστηριώδες, μαγικό φυλαχτό. Από τη μια στιγμή στην άλλη, το αγόρι αποκαλύπτει κάτι μοναδικό, έναν απίστευτο μυστικό πολιτισμό από Τρολ, που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη φαινομενικά ήσυχη, μικρή πόλη της Αρκάντια.  Ένας κόσμος γεμάτος παράξενα πλάσματα, μαγεία και μάχες.
Ο Τζιμ αποδέχεται ένα απίθανο πεπρωμένο και ξεκινάει τη μάχη για να σώσει δύο κόσμους.  Η ζωή του αλλάζει ολοκληρωτικά καθώς γίνεται ο πρώτος άνθρωπος Κυνηγός Τρολ.  Μαζί με τους φίλους του μπλέκουν από τη μια περιπέτεια στην άλλη, χωρίς όμως να ξεχνάνε και τις υποχρεώσεις τους ως μαθητές…
Μια σειρά φαντασίας με πολλές εκπλήξεις !
Δημιουργός της σειράς ο  2 φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο και βασίζεται  στα ομότιτλα βιβλία του ίδιου και του Ντάνιελ Κράους. Ο Ντελ Τόρο δήλωσε για τη σειρά: «Είναι μια σειρά αρκετά φιλοσοφημένη για παιδιά. Ανεξάρτητα από τη μυθολογία και τους χαρακτήρες, πρόκειται για μια σειρά με πολλή και καλή καρδιά».

 
Το «TrollHunters» αποτελεί την πρώτη δουλειά του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο για παιδιά, όμως στο δημιουργικό κομμάτι έχει συμμετάσχει και στην παραγωγή των παιδικών ταινιών «Μεγαλοφυής», «Kung Fu Panda 3», «Γάτος Σπιρουνάτος», «Οι πέντε θρύλοι», «Το βιβλίο της ζωής».
Στη σειρά προβάλλονται θέματα όπως οι μονογονεϊκές οικογένειες, η ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις του σχολείου, της οικογένειας, τους φίλους, τα όνειρα και τις περιπέτειες της κάθε ηλικίας. Επίσης σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης και σημείο που διαφοροποιεί τη σειρά, είναι πως οι χαρακτήρες έχουν το χρόνο να εξελιχθούν, να κάνουν λάθη, να τα συνειδητοποιήσουν και να επανορθώσουν.
***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη


                        

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top