Δείτε σε Α' τηλεοπτική προβολή την ταινία STEVE JOBS 

Το βράδυ της Πέμπτης στις 21:00 στο STAR

Δείτε σε Α' τηλεοπτική προβολή το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουλίου στις 21:00 στο STAR, το βιογραφικό δράμα για τη ζωή του Steve Jobs.

Steve Jobs, ιδρυτής του κολοσσού Apple, ένα πρόσωπο σταθμός για τον 20ο αιώνα. Το πάθος και η εφευρετικότητα, του ιδιόρρυθμου γκουρού της τεχνολογίας, ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τη νέα, ψηφιακή εποχή. Ωστόσο, στην προσπάθειά του να φέρει την επανάσταση στην τεχνολογία, θυσίασε την οικογενειακή του ζωή κι ενδεχομένως την υγεία του. Οι δοκιμασίες και οι θρίαμβοι μιας σύγχρονης ιδιοφυΐας… 

  • Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Ντάνι Μπόιλ, ενώ το σενάριο ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ. Άαρον Σόρκιν, βασισμένο στη βιογραφία του Steve Jobs, που έγραψε ο Γουόλτερ Άιζακσον, πρώην διευθυντής του CNN και πρώην αρχισυντάκτης του ΤΙΜΕ.
  • Ο συνιδρυτής της Apple, Στιβ Βόζνιακ, ήταν σύμβουλος στην ταινία.
  • Πρόκειται για την 3η ταινία σχετική με τη ζωή του Steve Jobs.
  • Ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Κέιτ Γουνίνσλετ ήταν υποψήφιοι για Όσκαρ. Η Κέιτ Γουίνσλετ κέρδισε «Χρυσή Σφαίρα» και βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της, ενώ ο Άαρον Σόρκιν τιμήθηκε κι αυτός με «Χρυσή Σφαίρα» στην κατηγορία «Καλύτερο Σενάριο».

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντάνιελ Μπόιλ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάικλ Φασμπέντερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Σεθ Ρόγκαν, Τζεφ Ντάνιελς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top