«Έλα στη θέση μου»: Ποιοι ηθοποιοί θα μπουν στη σειρά τη νέα σεζόν;

Αλλαγές και νέοι ρόλοι στο επιτυχημένο σήριαλ

Η επιτυχημένη σειρά «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha, oλοκληρώθηκε γι΄ αυτή τη σεζόν και αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τον Σεπτέμβριο.

«Έλα στη θέση μου»: Ποιοι ηθοποιοί θα αποχωρήσουν από τη σειρά;

Βέβαια, αναμένονται αλλαγές τόσο στο σενάριο, αφού ο επικεφαλής του σεναρίου, Γιώργος Κρητικός, αποχώρησε έπειτα από τρεις σεζόν, όσο και στο cast των ηθοποιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, δύο είναι τα ενδεχόμενα ή θα αναλάβει επικεφαλής του σεναρίου κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα πρόσωπα της ομάδας ή θα αναλάβει καθήκοντα του σεναριογράφου κάποιο πρόσωπο εκτός σειράς.

Τι θα γίνει όμως με τους νέους ρόλους που θα δούμε στη σειρά; Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα πρόσωπα που θα μπουν στην σειρά είναι τέσσερα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα.

Για τον γυναικείο ρόλο, ο οποίος θα έχει άμεση ανάμειξη με ένα από τα δύο πρωταγωνιστικά ζευγάρια, δηλαδή ή με τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα ή με τον Βλάση και τη Φαίη, οι συντελεστές βρίσκονται σε συζητήσεις με την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😌 «Αφιέρωσε χρόνο για να ακούσεις αυτό που λέγεται χωρίς λόγια, να υπακούσεις το νόμο που είναι πολύ αδιόρατος για να γραφεί, να λατρέψεις το ασήμαντο και να αγκαλιάσεις το άμορφο.» Λάο Τσε • . • Photographer @markellos.plakitsis.art • . • #myriellakourenti #markellosplakitsis #photography #photo #photographer #instamood #flowers #sky #field #landscape #innerpeace #photoshooting #nature #smile #breathe #beauty #actress #happyday #happy #happiness #natural #girl #beautiful #ootd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μυριέλλα Κουρεντή (@myriella_kourenti_official) στις

Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς θα πρέπει να ξέρουν ότι ο… Σήφης είναι ένας από τους νέους ρόλους που θα κάνει αίσθηση. Πρόκειται για τον γιο της Φλωρέτας που αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της λόγω της βεντέτας που είχε η οικογένειά της στην Κρήτη.

Όσο για το ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει αυτόν τον ρόλο; Ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι αυτός του Γιώργου Κοσκορέλλου.

Γιώργος Κοσκορέλλος/ facebook
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top