Κέλλυ Κελεκίδου: «Ο Θεός με έσπρωξε να γυρίσω στην Ελλάδα»

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται και γράφονται για την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Νίκο Κουρκούλη σχετικά με την κρίση στον γάμο τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε στα σενάρια χωρισμού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι λίγο αδικία. Μόνο για το παιδί μου θα έβγαινα μπροστά και θα έλεγα αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό. Από εκεί και πέρα όμως νομίζω πως το τι γράφει ο καθένας δε με αφορά. Αν με απασχολούσαν με αυτά, νομίζω ότι θα έχανα την ουσία της ζωής».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάτι το οποίο την τρομάζει σχετικά με τον σύζυγό της, είπε πως είναι ένας υπερβολικά ανήσυχος άνθρωπος.

Η ζωή στην Αυστραλία και η επιστροφή στην Ελλάδα

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης για τέσσερα χρόνια έμειναν στην Αυστραλία. Η ίδια αποκάλυψε και τον λόγο που αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Δε βάλαμε κάποια ημερομηνία λήξεως, ότι θα μείνουμε ή θα φύγουμε. Ο Θεός με έσπρωξε να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη στιγμή. Είχαμε έρθει για διακοπές το καλοκαίρι. Φύγαμε για τρεις μήνες και κάτι μου έλεγε πως πρέπει να γυρίσω. Γυρνώντας στην Ελλάδα ήταν Χριστούγεννα και ο πατέρας μου θα έκανε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Ήρθε ο πατέρας μου στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Ξεκινήσαμε για ένα χειρουργείο ρουτίνας και προέκυψε ένα πολύ μεγαλύτερο χειρουργείο. Γιατί μπορεί να μην προλάβαινα να τον συναντήσω αν έμενα στην Αυστραλία. Ήταν πολύ σοβαρό, αλλά το ξεπέρασε. Είναι μια χαρά. Τη μαμά μου την έχω χάσει εδώ και 14 χρόνια», είπε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top