Εύα από MasterChef 3: «Έμαθα όσα έλεγε η Σπυριδούλα και έπαθα σοκ»

«Δεν είχαμε τσακωθεί ούτε μια στιγμή»

Μετά την οριστική, δεύτερη αποχώρησή της από το σπίτι του MasterChef, η Εύα ήταν καλεσμένη των «Κου Κου» το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Η πολυσυζητημένη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και η συμπεριφορά της απέναντι στην παίκτρια βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας, με τους δύο παρουσιαστές να έχουν πολλές απορίες. 

Η Εύα δήλωσε πραγματικά σοκαρισμένη όταν άκουσε τις δηλώσεις της Σπυριδούλας, καθώς δεν είχε ιδέα για τα όσα έλεγε όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι. 

MasterChef: Δείτε ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Όπως συγκεκριμένα είπε: «Την άκουγα πίσω μου να λέει «η μέση μου, η μέση μου» και κάποια στιγμή της λέω «θες να έρθεις να καθίσεις;» και μου λέει «όχι». Άκουσαν οι κριτές τη συνομιλία και ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι και γύρισε η Σπυριδούλα και είπε αυτό. Δεν έπαθα τίποτα, γιατί είμαι άνθρωπος που δε δίνω βάση σε τέτοια θέματα, δεν τα παίρνω κατάκαρδα ή άσχημα. Τις προηγούμενες δηλώσεις της Σπυριδούλας δεν τις ήξερα. Στο σπίτι μιλάγαμε και δεν είχαμε τσακωθεί ούτε μια στιγμή. Δεν ήμασταν κολλητές φίλες, αλλά… Τώρα που τα είδα έπαθα σοκ! Είναι άσχημο. Εγώ δεν γύρισα ποτέ να την ρίξω ούτε μαγειρικά ούτε προσωπικά, σε κανένα επίπεδο.

Στην ομαδική έκανα ότι μου είπε ο Μανώλης που ήταν αρχηγός. Ο Μάνος στήριξε την ομάδα του, δεν θα έλεγε ποτέ ότι κάποιος δεν ήταν καλός. Μέχρι το συμβούλιο ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε, γιατί φτάσαμε στον πόντο» δήλωσε η διαγωνιζόμενη που είχε δύο ευκαιρίες να διακριθεί στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top